Speváčka vyhľadala pomoc odborníčky.
StoryEditor

Katarína Koščová vystúpila zo svojej komfortnej zóny. FOTO v podprsenke! Má to však dôvod

03.10.2022, 10:35
Celebrity

Speváčka Katarína Koščová priznala, že ju celý život trápia väčšie prsia. Nájsť vhodnú podprsenku, ktorá by jej sadla a bola pohodlná, nebolo vždy ľahké. Dokonca ako väčšina žien siahala po zlej veľkosti spodného prádla. Katka až teraz pochopila, že diskomfort jej prinášal zlý tip podprsenky a vyzýva ženy, aby sa tomuto kúsku prádla venovali a vyberali s rozumom.

Speváčka a výherkyňa šou SuperStar Katka Koščová nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré prehnane riešia svoj zovňajšok či vizáž. Nepatrí ani medzi umelkyne, ktoré si budujú sexi imidž a vystavovali na sociálnej sieti na obdiv svoje krivky. Pred pár dňami však spravila výnimku. Na svoj profil pridala fotografiu v podprsenke. Lenže nechcela poštekliť zmysli opačného pohlavia. Fotografiou vyzvala ženy, aby si dali záležať pri výbere podprsenky: „Keďže pre mňa kúpa podprsenky bola vždy nutným zlom, povedala som si, že keď mám cestu do Bratislavy, skúsim vychválený bra fitting. Ujala sa ma úžasná Grétka, šupla ma do kabínky, pomerala si ma a začal mi nosiť podprsenky od výmyslu sveta," začala opisovať nákup v profi obchode. „Celý život mám veľké prsia a vždy som tým trpela, dlhé roky som sa hanbila, potom som sa prestala, ale zasa prišla bolesť chrbta, čiže mi to vždy prišlo, že prsia sú jedna veľká oštara. Lenže som pred pár dňami prišla na to, že nemusí byť. Chápete, po 40ke," napísala k fotografii umelkyňa.

image

Katarína Koščová vystúpila zo svojej komfortnej zóny.

„Zistil som napr. že nosím úplne zlý obvod - o 15 cm väčší ako potrebujem. Čiže moja podprsenka vôbec neplnila nosnú funkciu, aj preto tá bolesť chrbta. Zistila som, že si je treba prsia v košíčkoch správne uložiť, nie ich len tak halabala šupnuť a hotovo. Pekne ma poučili aj o správaní sa k tomuto kusu odevu. To sa ako o zvieratko treba starať," dodala s úsmevom. „Napr.keď trpíte podobne ako ja, existujú také dzindzíky, ktorými si na chrbte spojíte ramienka a ešte viac odľahčíte chrbticu od váhy pŕs. Podprsenka, ktorú mám akurát na sebe bola nadizajnovaná francúzskym fyzioterapeutom, ktorého meno som zabudla, ale môj chrbát mu ďakuje," opísala Katka svoju skúsenosť

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:37