Sisa Sklovská sa premení na Cher.
StoryEditor

Sisa Sklovská sa mení na Cher. Juraj jej dal neuveriteľný darček, toto si zaslúži každá žena!

22.09.2022, 14:40
Celebrity

Speváčka s úžasným hlasom, Sisa Lelkes Sklovská ma za sebou množstvo muzikálových úloh, ale teraz sa pustila do unikátneho projektu. Prichádza so zbrusu novým predstavením, ktoré osloví všetky generácie. Premení sa na speváčku Cher, s ktorou má veľa spoločného. Úlohu jej vymyslel manžel Juraj Lelkes. Bez okolkov povedal, že celý projekt pre svoju milovanú manželku financuje. Nevie komu inému by mal robiť radosť, keď nie jej.

Nápad na unikátny muzikál skrsol v hlave Sisinmu manželovi Jurajovi. Keď vymýšľali nový projekt ihneď manželku s textárom Mariánom Brezánim stopol. Mal svoju predstave, ktorá teraz už nabrala reálne kontúry. Na Novú scénu budúci mesiac príde pompézny muzikál: „To bol môj nápad. Bola premiéra Turandot, pred Covidom a to bol piatkový večer. Sedeli sme potom s textárom textárom Marián Brezánim v bare a diskutovali sme o tom, aký by sme spravili ďalší muzikál,“ vysvetlil pre Svet Evity Juraj Lelkes. „Sisa túžila po tom, že raz zaspieva Nefertiti, staroegyptskú kráľovnú. Premýšľal som. Viete čo, ja som teraz už na voľnej nohe môžem to podporiť, povedal som im,“ pokračoval v objasňovaní myšlienky. Rozhodol sa, že Nefertiti nepodporí, al z manželky chce mať extrovertnú Cher: „Ja chcem takú muziku, ktorá osloví každú generáciu. Aj mladú. Okrem toho Sisa sa s ňou podobá mentálne, postavou a aj extravaganciou. Tak trvám na tom ak niečo chcete, urobíte Cher," zasmial sa. Covid však celý projekt spomalil. Preto prichádza na divadelné dosky muzikál Cher až teraz. Juraj sa rozhodol, že celý projekt podporí finančne: „Žijeme spolu. Chcel som jej dopriať a považujem to za vrchol jej kariéry. A verím tomuto projektu."

Nevie sa dočkať

Sisa naplno skúša a už je takmer pripravená v októbri šou spustiť. Priznala, že jej najprv trvalo kým svoj hlas svetoznámej speváčke prispôsobila: „Každý je svoj, jeden jediný. Ja sa musím vžiť do nej. Aj v spievaní som musela hľadať jej farbu hlasu. Ona má takú zvláštnu farbu, tak to som musela trafiť," priznala diva. Tanečné kreácie paradoxne tak pilne trénovať nemusí: „Ona veľa netancuje. Cher iba robí pár krokov a má tanečníkov, takže toto je v pohode," dodala pobavene.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:30