Moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior po jednom dni na vode začal cítiť zmeny.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Moderátor Milan Zimnýkoval schudol 12 kíl. Jeho tajný recept je až šokujúco jednoduchý!

20.09.2022, 10:31
Celebrity

Známy rádiový a televízny moderátor Milan Junior Zimnýkoval sa rozhodol zatočiť s nadbytočnými kilami a paradoxne mu k tomu postačila tá najzákladnejšia tekutina. Výrazne sa neobmedzoval s jedlom, iba ako hovorí zvolil iný štýl stravovania. „Nebuďme otrokmi jedla," hlási dnes Zimnýkoval, ktorému sa vrátili nepoznané chute.

Junior sa pred niekoľkými mesiacmi rozhodol, že zatočí s tukovými vankúšikmi. Moderátor, ktorý v lete natáčal šou Pečie celé Slovensko, ktoré už o niekoľko dní spúšťa Jednotka na nakrúcaní neváhal z napečných koláčov občas ochutnať. Uvoľnený režim stravovania na ňom zanechali stopy. Chudnutie, ale prišlo do jeho života spontánne. Nestavil na žiadnu zázračnú diétu a redukcia váhy prišla do jeho života spontánne: „Zmenil som totálne prístup k tomu, čo jem a koľko jem. Už dlhšie som mal pocit, že mi až tak veci, čo jem nechutia a že som už ochutnal a zjedol všetko čo sa dalo," vyhlásil Milan Zimnýkoval.

Hlad je spojenec

Vyskúšal jeden deň iba na vode. Nakoplo ho to a úplne zmenil postoj k jedlu: „Obnovili sa mi chute a vône. Ale hlavne nebol som unavený a cítil som sa fresh," napísal moderátor na sociálnej sieti. Odteraz sa riadi novým heslom: „Striedmosť a kvalita sa stali mojim mottom a zažil som pár eventov, dokonca grilovačiek, kde som už vedel čo a ako jesť. Moju zmenu si začalo všímať aj moje okolie hlavne doma. Že som akýsi nabitý energiou. Základ bol pitný režim," dodal. „Pre mňa je zábavný ešte aj ten vedľajší "produkt". Vďaka tejto zmene som -12 kg, ale to ma až tak netrápi. Teším sa hlavne z toho, že môžem jesť, čo chcem pretože už viem, čo chcem jesť," vyhlásil spokojný Junior.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:57