Viki Ráková patrí medzi najobľúbenejšie herečky.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Herečka Viki Ráková rozmýšľa nad estetickým zákrokom. Niektoré vrásky jej už vadia

16.09.2022, 16:00
Celebrity

Hviezda seriálu Susedia, Viki Ráková sa vracia na televízne obrazovky v šou Tvoja tvár znie povedome. Každú nedeľu sa bude premieňať na inú svetovú hviezdu. Aktuálne ju čaká popasovať sa s rolou kultovej speváčky Madonny, ktorá má za sebou už nespočetne veľa estetických zákrokov a akoby sa nevedela zmieriť so stárnutím. Ako vidí Viki Ráková pribúdajúce roky? Nad jedným vylepšením už istý čas uvažuje.

Umelkyňa Viki Ráková v minulosti hrala v slovenskom seriáli Panelák, v sitcome Kutyil s.r.o., kde stvárnila Tünde Gyönyörű a posledná jej seriálová postava bola Ildikó Komárom v komediálnom seriáli Susedia. Potom sa stiahla z televíznej obrazovky a venovala sa východe dvoch synov Bendegúzovi a Benjamínovi. Tento rok však Viki fanúšikov prekvapila, keď vyšlo na povrch, že sa objaví v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Ako hovorí tanec jej ide aj spev, ale dať to dokopy je v tejto súťaži pre ňu výzva. V nedeľu sa predstaví ako Madonna: „Keď som ju dostala tak som sa veľmi potešila, lebo ju zbožňujem. To čo ona dáva na koncertoch je famózne a konečne som sa tešila, že môžem aj tancovať. A keď som začala skúšať, tak som sa chytala za hlavu. Bože toto som ja chcela,“ zasmiala sa Viki po skúškach. „Ona sa od začiatku do konca nezastaví, takže dalo mi to zabrať," priznala.

Už ju nevníma

Madonnu v dnešnej podobe herečka už nesleduje. Hviezda 80-tych rokov má za sebou toľko plastických operácii, že sa na seba už vôbec nepodobá. Aj Viki Ráková niekedy uvažuje nad drobným zásahom, ale zatiaľ sa k tomuto kroku neodhodlala, nie to ešte držať krok s Madonnou: „Snažím sa starnúť prirodzene. Samozrejme, že sú niektoré vrásky, ktoré mi vadia, ale snažím sa s nimi žiť. Aj keď často rozmýšľam nad tým, že aspoň niečo by som si mohla pichnúť. Ale bojím sa toho. Mám pred tým rešpekt. Ale neodsudzujem baby, ktoré si to upravujú a cítia sa tak krajšie," zhodnotila. Aktuálne sa jej však zdá, že všetky sú a jedno kopyto: „Šoubiznis potrebuje aj babu s vráskami aj s malými ústami, ale filtre používam niekedy," zasmiala sa Viki na margo dnešného trendu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:07