Katarína Koščová má rada prirodzenosť.
StoryEditor

Speváčka Katarína Koščová to povedala na rovinu: Luxus mi nesvedčí!

05.09.2022, 15:43
Celebrity
Autor:
red

Hudobníčka Katarína Koščová, ktorá sa zviditeľnila počas speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar ktorú aj vyhrala, paradoxne, neostala opantaná slávou. Zo šoubiznisového sveta sa stiahla a žije pokojným rodinným životom. Odsťahovala sa na vidiek do rodinného domčeka ako z rozprávky a s manželom vychováva dve deti. Venuje sa hudbe a preferuje komorné koncerty. Známa je i minimalistickým štýlom v obliekaní a nájdete ju výhradne v "sekáči". Nedávno jej prišli pod ruku z druhej ruky šaty za stovky eur. Namiesto radosti z dobrého úlovku riešila, ako sa ich vzdať. Neuveríte prečo.

Uplynulo už 15 rokov, čo sa Katka Koščová stala víťazkou speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Odvtedy sa v jej živote udialo veľa, ale tá najpodstatnejšia vec sa nezmenila. Stále srší skromnosťou. Speváčka žije pokojným životom v dedinke Kuková nedaľeko Prešova a výdobytky modernej doby nevyhľadáva, nie je jej blízke ani prílišné fintenie a jej priority sú nastavené inak. Konzumný životný štýl vytlačila na okraj, a to sa zrkadlí aj v jej šatníku. Nakupuje v second handoch, aby aspoň svojim podielom odľahčila planétu od ton zbytočného oblečenia. 

Značkové šaty posunula ďalej

V obchodoch z druhej ruky dokáže vždy nájsť, čo potrebuje. Najradšej nosí šaty. Za nimi vyrazila pred pár dňami do obchodov a pod ruku jej prišli šaty z exkluzívnej módnej značky, ktoré pôvodne stáli stovky eur. I keď ich kúpila obnosené iba za pár eur a mnohé ženy by sa ešte niekoľko dní radovali, ona okamžite vedela, že sa ich musí zbaviť. Luxusné kúsky proste nie sú pre ňu. I keď jej zeleno - čierne letné šaty sedeli, nebola to Katka, na akú sme zvyknutí. Čo myslíte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:13