Kde najradšej dovolenkujú členovia kráľovskej rodiny?instagram/theroyalfamily
StoryEditor

Obľúbené destinácie kráľovskej rodiny: Takto dovolenkuje modrá krv!

31.07.2022, 09:00
Celebrity

Kde najradšej leňošia kráľovné a princovia? V lete si chvíle oddychu doprajú aj členovia kráľovskej rodiny. Napriek možnostiam, ktoré majú, sa však mnohí z nich na svoje obľúbené miesta vracajú každý rok!

Princezná Diana († 36)

Necker Island

Malebné miesto, ktoré sa nachádza na Britských panenských ostrovoch, mala kráľovná sŕdc zo všetkých destinácií najradšej. Na ostrov s bujnou vegetáciou a nádhernými bielymi plážami sa Diana († 36) pravidelne vracala a trávila tu celé letá v spoločnosti svojich synov a priateliek.

Kráľovná Alžbeta II. a kráľovná Viktória († 81)

Hrad Balmoral

Napriek tomu, že kráľovná Alžbeta (96) už precestovala takmer celý svet (cca 116 krajín), dovolenky často trávi práve v Škótsku, na hrade Balmoral. V sídle, ktoré patrí rodine, si zamilovala krásnu prírodu a atmosféru. Zaujímavosťou je, že toto miesto mala v obľube aj kráľovná Viktória († 81), ktorá hrad kúpila a spolu s princom Albertom († 41) aj zrekonštruovala.

Princ Harry a Meghan Markle

Jamajka

K tejto destinácii má špeciálne blízko Meghan (40), ktorá tu mala aj svoju prvú svadbu s režisérom Trevorom Engelsonom. Spoločné romantické spomienky na Jamajku však majú aj s Harrym (37), keďže na tomto mieste ju počas letnej dovolenky prvýkrát verejne vyhlásil za svoju priateľku.

Princ William a vojvodkyňa Kate

Súostrovie Scilly

Súostrovie v Anglicku pri pobreží Cornwallu učarovalo princovi Williamovi (40) a jeho rodine. Dovolenku tu trávili aj počas pandémie. Zaujímavosťou je, že miesto milovala aj princova mama Diana.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:19