Julia RobertsDreamstime
StoryEditor

Aj po päťdesiatke vyzerajú skvele! Bellucci, Garner a Roberts prezradili svoje tajomstvá krásy

08.07.2022, 06:00
Celebrity

Tieto tri krásne herečky akoby zastavili čas. Majú po päťdesiatke, ale aj tak by mohli Monice Bellucci, Jennifer Garner či Julii Roberts krásu závidieť aj výrazne mladšie ženy. Vieme, ako to robia!

Monica Belluci (57) a voda v spreji

Táto talianska kráska sa rozhodne za starnutie nehanbí a pre mnohé ženy je tým vzorom. Ak si chcete zachovať mladistvý výzor podobne ako Monica Belluci, začnite deň studenou sprchou. Vďaka nej má herečka aj pred šesťdesiatkou pružnú pokožku na celom tele, nie len na tvári. Mimochodom, voda a hydratácia je jej základným trikom pre pleť bez vrások. V kabelke má so sebou vždy termálnu vodu v spreji a používa ju niekoľkokrát do dňa. Monica si uvedomuje, že starostlivosť potrebujú aj jej pery, preto sa nepohne bez balzamu na pery, ktorý má u nej prednosť pred akýmkoľvek rúžom alebo leskom. A ešte jedno tajomstvo, prečo vyzerá tak skvele. V určitom veku je podľa nej vhodné používať bledší odtieň mejkapu ako potrebujete. Pleť tak vyzerá mladšie, sviežejšie a vyniknú oči.

image

Monica Belluci

Dreamstime

Jennifer Garner (50) a vitamíny pre pleť

Trojnásobná mama, ktorá bola niekoľkokrát titulovaná najkrajšou ženou sveta v rôznych anketách, prisahá na vitamíny. Nie však v podobe výživových doplnkov, ale v kozmetike, ktorá je bohatá na áčko či céčko. Medzi jej najobľúbenejšie zložky patrí retinol, čo je forma vitamínu A, vďaka ktorej Jennifer Garner bojuje proti starnutiu pleti. S touto ingredienciou vyhľadáva pleťové krémy, séra, očný krém, ale pomáha si aj samostatnými kapsulami. Z dekoratívnej kozmetiky je podľa Jen hotovým zázrakom korektor, či už v podobe rozjasňovača pod oči alebo krycej tyčinky. Bývalá manželka Bena Afflecka tvrdí, že pre jej celkovú vizáž je tento produkt oveľa dôležitejší než mejkap.

image

Jennifer Garner

Dreamstime

Julia Roberts (54) a olivový olej

Aj Pretty Woman je zástankyňou každodenného nanášania SPF-ka a dôkladného odličovania, ale jej beaty trikom je jednoznačne olivový olej. Je to jej najobľúbenejšia zložka kozmetiky, bez ohľadu na to, či hovoríme o produktoch na tvár, na telo alebo na vlasy. Julia Roberts si vyberá prírodné produkty, ktoré túto zložku obsahujú, no často panenský olej do krémov ešte dolieva pre násobenie účinku. Podľa slávnej herečky vek ženy okrem tváre prezrádzajú aj zanedbané vlasy a ruky, na ktorých vplyvom času vidieť rovnako vysúšanie a stratu elasticity. Preto si pripravuje aspoň raz do týždňa vlasovú masku, v ktorej olivový olej nesmie chýbať. Julia zmes nanesie ku korienkom, dobre vmasíruje do pokožky hlavy a nechá polhodinu pôsobiť. Rovnaké uprednostňuje olejové prípravky na ruky a nechtové okolie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:50