Jennifer Lopez tvrdí, že jej vzťah s matkou nebol ani zďaleka jednoduchý.Dreamstime
StoryEditor

Týraná Jennifer Lopez? V osemnástich utiekla z domu a so svojou matkou je dodnes na nože

25.06.2022, 15:00
Celebrity

Povedala to na plné ústa. Je krásna, bohatá, slávna a zbožňovaná. Popová diva Jennifer Lopez (52) patrí k najznámejším speváčkam a herečkám sveta a jej život sa javí ako perfektný.Takýto perfektný však nebol vždy... A v novom dokumentárnom filme Halftime (v preklade Polčas) sa J.Lo rozhodla svojim fanúšikom povedať skutočnú pravdu.

Po tom, ako film debutoval na filmovom festivale Tribeca v americkom New Yorku, sa 52-ročná rodáčka z rovnomenného mesta rozhodla otvorene prehovoriť o svojom detstve a dospievaní v newyorskej štvrti Bronx. „Moja matka Guadalupe Rodriguez urobila to, čo musela urobiť, aby prežila, a to ju urobilo silnou, no zároveň aj tvrdou,“ povedala hviezda filmu Marry Me (v preklade Vezmi si ma) o svojej mame v dokumente. „A ako dieťa ma bila,“ priznala.

S mamou na nože!

Lopez ďalej tvrdí, že ich vzťah nebol ani zďaleka jednoduchý a matka jej bránila pokračovať v kariére v umení, keď sa o to speváčka snažila. „Hovorievala: 'Keď budeš žiť v tomto dome, musíš mať a dostať vzdelanie.' Raz v noci sme sa veľmi pohádali a ja som odišla.“ Speváčka tak v osemnástich utiekla z domu po tom, ako sa opakovane hádali kvôli jej budúcnosti.

Matka a slávna dcéra však odvtedy už stihli svoj vzťah napraviť a v dokumente zaznie aj názor a pohľad 76-ročnej Guadalupe, ktorá priznala, že bola na Jennifer a jej dve sestry Leslie a Lyndu tvrdá. Rodriguez, ktorá emigrovala zo stredoamerického Portorika, vychovávala svoje tri dcéry v newyorskom Bronxe spolu s manželom Davidom, s ktorým sa však rozviedla, keď dievčatá dospievali. „Vždy som mala od nich tie najvyššie očakávania. Nemala to však byť kritika. Bolo to len preto, aby som vám ukázala, že by ste to mohli urobiť lepšie,“ povedala s odkazom na svoje tri dcéry. „S Jennifer to boli veľmi ťažké časy a dosť sme si skákali do vlasov,“ priznala otvorene. Uviedla tiež, že chcela, aby mali dcéry vzdelanie, aby neboli odkázané na mužov. Zároveň dodala, že od dokonalej matky mala síce ďaleko, ale jednu vec, ktorú môže povedať, je, že všetko, čo urobila, robila s najlepším záujmom na srdci. A napriek tomu, že popová diva opisuje svoju mamu v dokumente ako komplikovanú osobu, dnes sú si oveľa bližšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:57