Eva Máziková je bezpochyby energická žena, ale na postavu si dáva pozor viac a aktívny život jej na to nestačí.Profimedia
StoryEditor

Tajomstvo mladosti a energie Evy Mázikovej. Repeťácka hviezda neje bravčové a nikdy sa neváži

09.06.2022, 18:00
Celebrity

Legendárna repeťácka hviezda, speváčka Eva Máziková (72), sa aj po sedemdesiatke môže pochváliť štíhlou figúrou a stále mladým vzhľadom. Navyše, umelkyňa rozhodne nepatrí k tým, ktorí by si užívali dôchodok z pohodlia gauča, energie má totiž stále na rozdávanie. Aké je tajomstvo jej nestarnúcej krásy?

Na Slovensku existuje asi len málokto, kto by nepoznal túto vysokú štíhlu blondínu s dlhými nohami a s neustálym úsmevom na perách. Navyše Eva pred rokmi divákom aj svojim priaznivcom ukázala, že nie je len výborná speváčka, ale aj tanečníčka. V tanečnej šou Let's Dance totiž skončila na druhom mieste. A to chcelo nielen odvahu, ale aj poriadnu kondičku.

Ako sa teda udržiava vo forme? „Hrám golf a veľa plávam. Môj manžel má fantastický hendikep, ale ja nemám až taký dobrý, lebo nemám toľko času, on hráva každý deň,“ prezradila Eva so smiechom na margo svojej dokonale štíhlej postavy.

Zdravá strava je základ

Eva rozhodne nepatrí k tým dámam, ktoré by svoj vzhľad a to, ako vyzerajú, podceňovali. Aj preto má určité zásady, ktoré dodržiava a ktorými sa riadi. Špeciálna pleťová či telová kozmetika to však nie je. „Zdravo sa stravujem a nejem bravčové mäso,“ uviedla k svojmu mladíckemu vzhľadu a dodala, že sa napríklad nikdy neváži. „Nepovažujem to za dobré. Ja sa so svojím telom rozprávam. Najdôležitejšie je počúvať, čo ti chce to telo povedať.“

Málo alkoholu a cukru

Nie je však zástankyňou úplne asketického nudného života a rada si občas dopraje aj niečo nezdravé. „Dám si občas večer aj vínko, ale inak nepijem. Nepotrebujem to. Hovorí sa, že – potrebuješ si vypiť, aby si mal dobrú náladu. Nie! Ale keď ho chcem k dobrému jedlu, tak si ho dám. A nejem veľa cukru,“ prezradila ďalšie svoje tajné triky, ako sa udržiava vo výbornej kondícii. Podľa nej to však nie sú žiadne elixíry, len obyčajné normálne veci. V jej prípade to však určite funguje, čo poviete?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:36