Jessica Alba stavia svoj dokonalý výzor na žiarivom pohľade.Dreamstime
StoryEditor

Jessica Alba, Penélope Cruz a ďalšie hviezdy prezradili, prečo nestarnú. Toto sú ich tajné triky

02.06.2022, 06:00
Celebrity

Hviezdy dostávajú špičkovú starostlivosť pred tým, než sa objavia na červenom koberci alebo pred kamerou. No mnohé z celebritných dám si na svoju krásu potrpia aj v súkromí a sú inširáciou pre ostatné ženy, ako sa starať o pleť či vlasy, aby sme všetky vyzerali ako hviezdy.

Svoje beauty triky prezradili Jessica Alba, Penélope Cruz aj ďalšie známe krásky.  

Jessica Alba (40) a kliešte na mihalnice

Krása sa tejto herečke rozhodne nemôže odopierať, čím však očarí vždy je zvodný pohľad s hustým vejárom rias. Jessica Alba je na svoje mihalnice právom hrdá, a zároveň vie, ako ich upravovať, aby vyzerali čo najdlhšie. Priznáva, že takmer denne používa kliešte na oči, vďaka čomu riasi predĺži aj natočí. Čo sa týka špirály, kráska uprednostňuje umelohmotnú kefku pred klasickou so štetinkami. Maskaru nenanáša po celej dĺžke mihalníc, ale len na končeky, a to v niekoľkých vrstvách. Tvrdí, že pomocou tohto jednoduchého triku nevyzerajú oči nikdy unavené. Keďže sa Jessica nevyhne ani umelým mihalniciam, ktorými si pomáha pri slávnostných príležitostiach, nezabúda svoje riasy pravidelne posilňovať rastovými a výživnými sérami.

Penélope Cruz (47) a kondicionér na vlasy

Temperamentná Španielka si z vrások nerobí ťažkú hlavu a hovorieva, že sa vždy chce pozerať do zrkadla na ženu, ktorá vyzerá na svoj vek. Penélope Cruz sa to ľahko hovorí, keď dostala do vienka dobré gény a okrem jemných vrások od slnka či smiechu ju zatiaľ čas výrazne nepoznačil. V starostlivosti o svoju krásu však herečka kladie najväčší dôraz na vlasy. Jej obdivuhodná hriva je okrem iného aj výsledkom používania kondicionéra na vlasy.  Napriek tomu, že má Penélope prirodzene husté vlasy, vyberá si vlasové produkty pre zväčšenie objemu. Účes následne tvaruje s jemne preschnutými vlasmi pomocou okrúhlej kefy a fénu, preto pravidelne používa produkty s termoochranou a kaderníka navštevuje každé tri mesiace, aby si udržala perfektný strih.  

Triky ďalších slávnych, nestarnúcich herečiek

Krásky zo strieborného plátna si nepomáhajú vždy len klasickou kozmetikou. Mnohé zo svetových hviezd si krásu udržiavajú aj netradičnými, niekedy až bizarnými spôsobmi. 

  • Jennifer Aniston (52) nepoužíva klasický očný krém, ale radšej si na túto časť tváre aplikuje pol čajovej lyžičky klasickej vazelíny a nechá vsiaknuť.
  • Scarlett Johansson (37) hovorí, že nič jej problematickú pleť so sklonom k akné nerozžiari natoľko, ako jablkový ocot, ktorý používa takmer denne namiesto mydla.    
  • Katie Holmes (43) miluje sliz zo slimákov a pravidelne chodí na procedúry, kde jej ich prikladajú na tvár, aby jej pleť nasala elastín a kyselinu glykolovú. 
  • Sandra Bullock (57) bojuje s kruhmi pod očami naozaj netradičným spôsobom, aplikuje na ne masť na hemoroidy, ktorá zmierňuje opuchy.
  • Sienna Miller (40) sa zeleného alebo žltého nádychu vlasov, keď jej kaderník pokazí farbu, zbavuje pomocou obyčajného paradajkového pretlaku.
  • Kate Hudson (42) nedá dopustiť na ľad, ktorý si niekoľkokrát do týždňa aplikuje na očné okolie ako prevenciu proti vráskam a kruhom. 
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:22