Víťazi speváckych šou tvoria pár.Dreamstime.com/Rido
StoryEditor

Po rozvode nebol dlho sám. Neuveríte, s ktorou kolegyňou sa dal dokopy známy Superstarista!

30.05.2022, 12:00
Celebrity

Víťaz X Factoru bol deväť rokov ženatý a má dve dcéry. Momentálne je šťastný po boku speváčky.

Peter Bažík je známy zo Superstar, ale aj z X Factoru, ktorý sa mu podarilo vyhrať. Dlhé roky bol zadaný, v roku 2013 sa s priateľkou Kristínou oženil a majú spolu dve dcéry šesťročnú Anetu a deväťročnú Danielu. Ich manželstvo však skončilo minulý rok v novembri.

Dôvod rozvodu

Spevák bol v manželstve deväť rokov, no nie vždy idú veci tak, ako by sme chceli. Priznal to aj Peter, ktorý nám potvrdil, že je rozvedený. „Dôvod rozvodu bol ten, že nám to s bývalou manželkou už dlhší čas nefungovalo a snažili sme sa manželstvo umelo udržať čo najdlhšie kvôli deťom. Ale prišlo to do bodu, kedy sme si všimli, že to umelé udržiavanie deťom skôr ubližuje a vnímali to tak, že sú na vine,“ povedal pre SvetEvity.sk spevák.

Peter s dcérami

Nakoniec s exmanželkou dospeli k záveru, že to radšej ukončia. Dlho však sám nebol. Chvíľu pracoval na jednom projekte s víťazkou speváckej súťaže Hlas Československa Ivannou Bagovou. A popritom obaja zistili, že si rozumejú aj inak ako hudobne. Samozrejme, vynárali sa otázky, či nebola práve ona dôvodom rozvodu. „To, žeby som sa rozvádzal kvôli Ivanne je blbosť. S Ivannou sme sa dali dokopy až neskôr, keď som už bol rozvedený,“ objasnil Peter.

So speváčkou už kedysi spolupracoval

Rozvod podľa neho prebehol korektne a s bývalou manželkou majú normálne vzťahy, dokonca aj deti to vzali na jeho prekvapenie dobre. Ivanna dala nedávno na Instagram už aj spoločnú fotografiu, ku ktorej napísala veľavravné: „Keď robíš z lásky to, čo miluješ“. Prajeme im obom veľa lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:24