Herečka Helen Mirren až doteraz starla s gráciou.Profimedia
StoryEditor

Herečka Helen Mirren až doteraz starla s gráciou. Čo si to ale teraz urobila s tvárou?

29.05.2022, 15:00
Celebrity

Vyzerá to tak, že si 76-ročná herečka tesne pred akciou zašla na facelift. Tvár Helen Mirren pôsobila v Cannes až príliš hladko a veľmi neprirodzene.

To, že má 76 rokov a vyzerá úchvatne je samozrejmé. Herečka Helen Mirren bola aspoň doteraz vzorom toho, ako sa dá starnúť krásne a s gráciou. Ak už aj podstúpila nejaké skrášľovacie zákroky, je to úplne v poriadku. Sme v 21. storočí a je to herečka, ktorá sa o seba stará. Teraz však buď šla do spoločnosti veľmi skoro po nejakom ďalšom, alebo jej táto vizáž naozaj nesvedčí.

Vosková pleť

Helen svoje vrásky nikdy neskrývala a krásna bola aj s nimi. Na premiéru filmu Mother and Son v Cannes prišla v úchvatnej trblietavej róbe, ale jej tvár už taká úchvatná nebola. Vlasy v polovičnom chvoste, príliš čierne oči orámované linkami, zvláštne natiahnutá a lesklá pokožka. Všetko zachraňoval aspoň jej úsmev. Rozhodne to nebola tá dáma, ktorú poznáme. 

image

Helen Mirren na premiére filmu Mother and Son v Cannes.

Profimedia

Helen Mirren v septembri 2021

Britská herečka je na scéne už od roku 1966 a jej herecký repertoár je naozaj široký. Na konte má vyše sedemdesiat filmov od trilerov, akčných snímok, cez rozprávky, životopisné drámy až po romantické komédie.

Helen v roku 2020

Od roku 1997 je vydatá za slávneho režiséra Taylora Hackforda, ktorý sa preslávil napríklad filmom Diablov advokát. Zoznámili sa pri nakrúcaní snímky Biele noci v roku 1985, kde Helen hrala. Sú spolu už 37 rokov a patria medzi najstabilnejšie slávne páry.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 01:11