Povedala mu „áno“! Pár z televíznej šou sa zasnúbil.instagram.com/chrebetova
StoryEditor

Povedala mu ÁNO! Pár z markizáckej reality šou sa po krátkej známosti zasnúbil

27.05.2022, 20:00
Celebrity

Po zhruba ôsmich mesiacov chodenia sú z nich snúbenci. Pokľakol v jednom z najromantickejších miest, ona povedala áno. Aj takýto šťastný vývoj môže mať láska z televíznej šou!

Víťazi reality šou Love Island - Laura a Martin ssú zasnúbení! Aj po skončení televíznej relácie dokazovali, že to spolu myslia vážne a že ich ostrov naozaj spojil. Slová o svadbe zazneli už tesne po výhre, ale nikto nečakal, že to bude až takto skoro.

Romantika v Miláne

Polroka po šou a osem mesiacov ako pár. Martin sa rozhodol požiadať svoju priateľku Lauru o ruku v jednom z najromantickejších miest na svete, v Miláne. Vybrali sa tam na jednu akciu, a tak využil situáciu a spojil to. „A je to tam. Z Milána už odchádzame ako snúbenec a snúbenica. Spotení v kraťasoch a teniskách, ale tento moment je jeden z ďalších najkrajších dní v mojom živote,“ napísala nadšená Laura k fotke na Instagrame. 

Rovnako nadšený bol aj Martin, že mu povedala „áno“. „Mamimko, tatínku, bude svadba,“ napísal vtipne. Musíme uznať, že má vkus a Laure teraz svieti na ruke krásny, elegantný snubný prsteň.

image

Martin pokľakol v jednom z romantických miest.

instagram.com/kulhanekmartin

Majú jasno

Svadbu „nanečisto“ si už vyskúšali v klipe speváčky Barbory Piešovej a Laura bola ako nevesta nádherná. V tom, ako má vyzerať tá ich ozajstná, už majú vítazi rlity šou celkom jasno. „Máme dva varianty. Jeden niekde v exotike a druhý veľká oslava tu doma. Aj jedno, aj druhé majú svoje pre a proti,“ povedala Laura v Teleráne. Dvojica, teraz už vlastne snúbenci, spolu žijú v Prahe, čo bola jedna z tém počas reality šou. Obávaná diaľka dvojicu teda rozhodne nerozdelila!  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:42