Lana bola terčom posmechu a body shamingu.Profimedia
StoryEditor

Šikana kvôli postave dohnala Lanu Del Rey k odchodu zo sociálnyh sietí. Speváčka počas pandémie pribrala 30 kíl!

27.05.2022, 15:00
Celebrity

Pandémia sa podpísala aj na postave slávnej speváčky Lany Del Rey. Dosť pribrala, následne sa stala terčom body shamingu a na jej adresu padali vulgárne narážky. Autorka melancholických hitov ako Video Games alebo Blue Jeans následne zmazala svoje profily na sociálnych sieťach.

Speváčka so zamatovým hlasom je známa svojimi melancholickými melódiami. Počas pandémie pracovala na albumoch a v roku 2021 vydala až dva. Jeden v marci a druhý v októbri. Okrem práce však Lana Del Rey aj dosť viditeľne pribrala. A viac ako jej hudba ľudí zaujalo práve to.

Tlak médií aj fanúšikov

Jej hmotnosť šla od roku 2019 postupne hore a jej fanúšikovia to na sociálnych sieťach začali veľmi riešiť. Pýtali sa speváčky, čo sa stalo, či má zdravotné problémy a chceli vedieť dôvod. V zahraničných bulvárnych médiách ju ani náhodou nešetrili a jej telo si podali od hlavy po päty. Samozrejme, pridali sa k tomu aj otrasné komentáre o tom, že vyzerá ako veľryba, príšerne a že je nechutná.

image

Speváčka Lana Del Rey na nákupoch v Melrose Place.

Profimedia

Mnohí dokonca na sociálnych sieťach komentovali jej stravu. Písali, že prestala byť vegetariánkou a že sa podľa fotografií každý deň pchá cestovinami. Vytvárali rôzne teórie o tom, prečo a ako pribrala. Údajne nabrala na váhe cez tridsať kíl.

Odchod zo sociálnych sietí

Pred ôsmimi mesiacmi Lana pridala na YouTube video, kde s úsmevom na tvári povedala, že si ide deaktivovať všetky sociálne siete. „Je to jednoducho preto, že mám iné záujmy a prácu, ktorá si vyžaduje sústredenie a súkromie. Stále pokračujem v nahrávaní môjho albumu a dopíšem aj knihu poézie. Som aktívna a milujem, čo robím. Vám chcem poďakovať za podporu a dúfam, že sa vám moja posledná nahrávka páči,“ hovorila vo videu.

Povedala, že je rada, že ju fanúšikovia vnímajú cez hudbu, za to im veľakrát ďakovala. Ďalej v rozlúkovom videu uviedla, že sa chce obklopiť iba blízkymi ľuďmi. Je však zrejmé, že ju k tomu dohnali nenávistné komentáre. Na Instagrame sme však našli profil s názvom Honeymoon s dvomi miliónmi sledovateľov s jej fotkami. Možno si to medzičasom rozmyslela a je opäť aktívna aj tam.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 09:57