Známa modelka venčí psa v spodnej bielizni.Profimedia
StoryEditor

A vy ako chodíte venčiť psa? Známa modelka s holým zadkom a v podprsenke!

23.05.2022, 06:00
Celebrity

Emily Ratajkowski je známa svojimi provokatívnymi outfitmi a úplne najradšej sa fotí nahá. Preto asi nikoho neprekvapilo, keď pri venčení ukázala spodnú bielizeň.

Modelka a herečka Emily Ratajkowski má v povahe provokovať. Robí to často a rada. Známe je napríklad video z roku 2017 pre Love magazine, kde sa v čase adventu obsypáva špagetami iba v sexi spodnej bielizni. Mnohí z tohto počinu vôbec neboli nadšení a považovali ho za nechutný až zvrhlý. Emily účinkovala vo viacerých klipoch umelcov a niektoré asi až také umelecké neboli, keďže ich stiahli z Youtubu.

Ani jej tehotenské fotky nemohli byť iné ako nahé. Ukazovala sa pred tehotenstvom, počas neho a robí to aj po ňom.

Prirodzene krásna

Tentoraz sa rozhodla ísť venčiť svojho psa iba v spodnej bielizni s tango nohavičkami, na ktorú si natiahla priesvitné šaty. Musíme však uznať, že to vyzeralo celkom vkusne. Emily je vydatá a s manželom Sebastianom Bear-McClardom má ročného syna Sylvestra Apolla. Jej postava však ani náznakom nedokazuje to, že niekedy rodila alebo nosila dieťa. Modelka totiž patrí medzi extrémne štíhle ženy s bujným poprsím, čo je veľmi zriedkavá kombinácia.

image

To, že ukázala holý zadok Emily zjavne neprekážalo.

Profimedia
image

Známa modelka venčí psa v spodnej bielizni.

Profimedia

Všetko, čo na nej vidíte je dielom prírody. Prsia, pery, vlasy, celá postava. Neraz bola zaradená medzi najkrajšie ženy sveta. A právom. Aj vďaka tomu sa jej vo svete modelingu tak darí.

Slávne neslávne špagetové video:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:02