Adriana Lima odhalila v šatách holé tehotenské brucho.Profimedia
StoryEditor

Tehotná Adriana Lima v Cannes s obrovským výstrihom. Na bruchu! Dala to na Rihannu

19.05.2022, 20:30
Celebrity

Po dvoch zvláštnych rokoch Cannes opäť privítal celebrity na najprestížnejšom filmovom festivale. Tompodelka Adriana Lima prišla predviesť svoje tehotenské brucho. Doslova.

Rok 2022 je konečne aj o spoločenských udalostiach a celebrity tak môžu vyťahovať krásne, drahé a výstredné róby. V roku 2020 bol festival kvôli koronavírusu zrušený a rok 2021 bol plný opatrení. Teraz si však už všetci dali dole rúška, obliekli šaty a šli po červenom koberci na premiéry filmov bez akýchkoľvek obmedzení. Začal sa 75. ročník filmového festivalu s tými najlepšími snímkami, aké režiséri ponúkajú. 

image

Herečka Eva Longoria počas príchodu na otvárací ceremoniál.

TASR/AP Joel C Ryan

Nová móda

Po vzore Rihanny asi ide aj tehotná topmodelka, ktorá sa rozhodla, že príde na festival zahalená do čiernych dlhých šiat s výstrihom na bruchu. Vyzerá to tak, že sa módna tehotenská vlna barbadoskej speváčky, ktorá chodí s holým bruchom takmer všade, rozrastá. Výstrihy, tie klasické, však ukázali aj iné pozvané celebrity ako napríklad herečka Julianne Moore, Eva Longoria, topmodelka Alessandra Ambrosio či talianska hviezda Beatrice Vendramin.

image

Adriana Lima s priateľom Andrem Lemmersom na premiére filmu Top Gun: Maverick.

Profimedia
image

Herečka Julianne Moore pózuje fotografom počas príchodu na otvárací ceremoniál.

TASR/AP Joel C Ryan

Adriana prišla do Cannes s priateľom, filmovým producentom Andrem Lemmersom, s ktorým čaká svoje tretie dieťa. Prvé dve dcérky Valentinu a Siennu má s bývalým manželom, basketbalistom Markom Jarićom. S terajším priateľom čaká chlapca. Adriana a Andre si prišli vychutnať filmovú premiéru filmu Top Gun: Maverick, ktorý si po viac ako 35. rokoch opäť zahral skvelý Tom Cruise.

image

Jennifer Connelly a Tom Cruise na premiére Top Gun: Maverick.

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 02:28