Javorčekovej zmazali profil s viac ako 2 miliónmi sledovateľov.Profimedia
StoryEditor

Zmazali jej dvojmiliónový účet. Lucia Javorčeková vysvetlila dôvody, nahota to nebola

19.05.2022, 06:00
Celebrity

Influencerka Lucia Javorčeková prišla o svoj účet s dvojmiliónovou základňou fanúšikov. Povedala, že dokonca tuší, kto by za tým mohol byť. Malo by ísť o jej blízku osobu, viac však nepovie, lebo nemá ešte dosť dôkazov.

Instagram najvplyvnejšej slovenskej influencerky Lucie Javorčekovej bol plný veľmi odvážnych a pikantných záberov. Sledovalo ho viac ako dva milióny fanúšikov po celom svete. Dôvodom zmazania profilu však aj napriek sexi záberom, nebola nahota.

Lucia prehovorila

Väčšina médií, ktoré informovali o stopnutí účtu známej modelky si mysleli, že dôvodom bude určite porušovanie pravidiel Instagramu o nahote. Pravda je však iná. Lucia si založila nový profil, kde v príbehoch všetko vysvetlila. Začala tým, že sa cítila ublížená, lebo neurobila nič zlé, a len sa jedného dňa nevedela prihlásiť do účtu.

image

Lucia Javorčeková v príbehoch na svojom novom profile vysvetlila, čo sa stalo.

instagram.com/beautyofanakedsoul
image

Jedného dňa sa do svojho účtu nevedela dostať.

instagram.com/beautyofanakedsoul

„Možno by si niektorí mysleli, že riešim to, že mi niekto zobral účet s dvomi miliónmi followerov, ale to nie je o tom. Pre mňa je to skôr o tom, že každá jedna fotka, za ňou je obrovské množstvo práce, takisto popis. Niekedy mi trvalo omnoho omnoho dlhšie nájsť ten správny text, ktorý som chcela zdieľať so svetom alebo ktorý som si tam chcela uložiť ako do denníčka. Nejdem tu ale vyplakávať nad tým. Riešim všetko, možno bude späť, možno nie, to už nechám na posúdení,“ začala.  

Kto za tým stojí

Rozhodla sa dať veci na správnu mieru a povedať, čo sa naozaj stalo a prečo bol profil odobratý. „ Aj ja som bola veľmi prekvapená, pridám vám sem screenshoty, kde si môžete pozrieť dôvody. Ja asi aj viem, kto tieto škody napáchal, pravdepodobne je to jedna z mojich najbližších osôb. Viac o tom poviem, keď budem mať viac dôkazov. Samozrejme ešte by som rada spomenula aj ľudí, ktorí do mňa radi rýpu. Takže nech sa páči, robte si naďalej svoju trápnu robotu,“ šokovala.

Dôvody Instagramu, ktoré jej prišli:

  • Dôveryhodné hrozby ublíženia iným alebo propagácia sebadeštruktívneho správania.
  • Zameranie na jednotlivcov.
  • Nenávistné prejavy alebo vyčleňovanie ľudí na základe rasy, etnickej príslušnosti, národnostného pôvodu, náboženstva, pohlavia, sexuálnej orientácie, zdravotného postihnutia alebo choroby.
  • Grafický obsah vrátane sadistických prejavov násilia voči ľuďom alebo zvieratám a zobrazenia sexuálnych útokov.

„Tí, ktorí ma sledovali vedia, že niečo také som nerobila a nepridávala. Je to len o tom, že Instagram je veľká komunita ľudí a ten algoritmus to vyhodnotil ako správanie neprípustné pre verejne známu osobu. Bude to musieť niekto ručne-stručne prezrieť a zistí, že je to úplná hlúposť,“ pokračovala.

image

Javorčeková zverejnila dôvody, pre ktoré prišla o účet na Instagrame.

instagram.com/beautyofanakedsoul

Takéto zábery, aké má na svojom Instagrame jej priateľ Kristián Grejták, boli u nej samozrejmosťou:

Veľa si uvedomila

Aj napriek tomu, že jej bol odobratý profil s toľkými sledovateľmi, čo iste ovplyvní jej spolupráce, podľa nej je všetko zlé na niečo dobré. „Ja som so svojim novým profilom veľmi spokojná, veľmi sa mi to páči, začala som si uvedomovať určité veci. Bola som možno príliš sterilná pre svojich fanúšikov, nerozprávala som naozaj to, čo cítim, lebo som sa možno bála, čo si druhý pomyslia. Teraz mi to už je jedno. Budem si hovoriť, čo chcem, kedy chcem, ako chcem. A keď sa vám to páči tak tam budete a keď nie, tak tam nebudete. Keď sa mi vráti späť ten profil budem pokračovať v tom, čo robím tu a každý deň sa budem snažiť priniesť niečo hodnotné do môjho a vášho života. A to je všetko,“ dodala na záver.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:34