Herečka Natália Puklušová má krásnu mamu.Profimedia
StoryEditor

Videli ste už mamu herečky Natálie Puklušovej? Vyzerajú ako sestry a ten spev!

16.05.2022, 09:00
Celebrity

Mama Natálie Puklušovej je tiež herečka, ale aj výborná speváčka. Z videa, v ktorom predvádza svoj talent budete mať zimomriavky.

Sú mamy, ktoré pri svojich dcérach vyzerajú ako ich sestry, a ešte sa aj neuveriteľne podobajú. Presne také sú dievčatá Puklušové. Mama herečky Natálie Puklušovej je herečka a speváčka. Od roku 2015 je členkou speváckeho zoskupenia Východňarské Šarkanice. Je to štvorčlenná ženská skupina a ich srdce a duša patrí folklóru. Spievajú piesne Zemplína, Spiša, Liptova, ale aj rómske a rusínske melódie. Tiež je členkou Divadla na predmestí.

Budete mať zimomriavky

Talent a krásu majú teda v rodine. Jana Puklušová je šarmantná blondínka s krásnym úsmevom, presne ako jej známejšia dcéra Natália. Obe majú nádherné hlasy a veľmi rady si spoločne zaspievajú. Perfektne ladia a z ich spevu budete mať doslova zimomriavky.

Natália a jej kamarátka, herečka Dominika Kavaschová, si založili profil na Instagrame Tepšoviny, kde v live streame varia. Už viac ako rok zabávajú fanúšikov skvelými videami. Párkrát si tam Natália prizvala už aj svoju mamu a diváci boli nadšení.

Herečka ešte stále hviezdi v seriáli Oteckovia, tí však onedlho končia. No o prácu iste nebude mať núdzu, keďže je šikovná, talentovaná a už aj známa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:50