Dvojica sa na výlete po Amerike zosobášila v Las Vegas a nechýbal ani Krištofov kovbojský klobúk.instagram.com/zvarci
StoryEditor

Sexi herec z Pána profesora sa oženil. Dal to na punkáča a v Las Vegas!

13.05.2022, 12:30
Celebrity

Herec, model a fotograf Krištof Králik sa oženil s priateľkou modelkou Petrou Mácovou. V októbri 2019 sa zasnúbili a svadbu plánovali skôr. Kvôli pandémii si ju nakoniec užili podľa Krištofových predstáv.

V seriáli Pán profesor hral Krištof mladého bláznivého 18-ročného Charlieho. V skutočnosti je síce tiež bláznivý, ale už 28-ročný ženatý pán. Hercovou vyvolenou je česká modelka Petra Mácová, s ktorou tvorí pár od konca roku 2018.

Krištofova vysnená svadba

Pôvodne sa plánovali vziať už v roku 2020. Ale keďže situácia svadbám nepriala, obaja sa vyjadrili, že kým nebudú rúška preč a všetci zdraví, svadba nebude. Vziať sa však chceli. Krištof dokonca v médiách povedal, že on by mal najradšej punkáčsku svadbu v Las Vegas v kovbojskom štýle. A tak sa aj stalo.

image

Krištof a Petra sa vzali v Las Vegas.

instagram.com/zvarci

Dvojica sa na výlete po Amerike naozaj zosobášila v Las Vegas a nechýbal ani Krištofov kovbojský klobúk. Hoci priznal, že Petra by si priala väčšiu svadbu s príbuznými a princeznovskými šatami, súhlasila aj s touto. Nie je teda vylúčené, že príde ešte k druhej, veľkej svadbe.

image

Sexi herec z Pána profesora sa oženil s modelkou Petrou Mácovou.

instagram.com/macovap

Nevesta mala na sebe sexi obtiahnuté biele šaty s holými ramenami a vyzerala úžasne. Spoločnosť im robili kamaráti. Mladomanželom blahoželáme, nech sú šťastní!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:49