Silvia Šarköziová z Cigánskych diablov a jej dcéra Vanessa spolu často spievajú.instagram.com/vanesssarkozi
StoryEditor

Sú na nerozoznanie. Po týchto slávnych mamách ich dcéry zdedili krásu

08.05.2022, 15:00
Celebrity
Niektoré akoby si z oka vypadli a neviete, či je to mama za mlada alebo dcéra. Mnohé idú aj v ich šľapajach a spoločne majú krásny vzťah.

Vzťah mama a dcéra je krásny a o to krajší, keď sa tie dve na seba podobajú a dobre si rozumejú. Ako tieto slávne dámy a ich krásne malé kópie.

Reese Witherspoon a dcéra Ava

Tieto dve sa nezaprú. Štyridsaťšesťročná herečka Reese má doma klon v podobe 22-ročnej dcéry Avy. Nielenže sa na seba veľmi podobajú, Ava sa vybrala na dráhu herečky rovnako ako jej mama. Okrem toho je o nich známe, že majú krásny vzťah a rady spolu trávia čas. Ava na sociálne siete dáva svoju slávnu mamu často a označuje ju za najlepšiu kamarátku.

Cindy Crawford a Kaia

Supermodelka Cindy a modelka Kaia. Keď sa pozriete na ich fotografie, nebudete vedieť, ktorá je mladučká Cindy a ktorá jej dcéra. Dnes 56-ročná Cindy má už kariéru za sebou a Kaia si užíva najlepšie modelingové roky. Tú maminu zatiaľ nepokorila, ale musíme uznať, že to nemá vôbec ľahké. Prekonať slávu jednej z najlepších topmodeliek všetkých čias chce veľa driny. Obe dievčatá spolu chodia na spoločenské akcie a majú sa veľmi rady.

Gwyneth Paltrow a Apple

Takmer 50-ročná herečka je mamou osemnásťročnej Apple, ktorá akoby jej z oka vypadla. Keď sa pozriete na mladú Gwyneth, nebudete vedieť, ktorá je ktorá. Apple sa narodila v manželstve so spevákom skupiny Coldplay Chrisom Martinom a zdá sa, že bude herečka ako jej mama. A možno komička, keďže si pomerne často robí z Gwyneth žarty na sociálnych sieťach. A naozaj jej to ide.

Kate Moss a Lila Grace

Štyridsaťosemročná britská supermodelka Kate Moss má za sebou závratnú kariéru. Počas nej však stihla mať dcéru Lilu Grace, ktorá má dnes devätnásť rokov a je tiež modelka. Dokonca spolu už niekoľkokrát predvádzali. Lila pred nejakým časom priznala, že trpí cukrovkou a urobila to rovno na móle. Prešla sa po ňom s inzulínovou pumpou.

Karin Haydu a Vanesa

Dcéra Karin Haydu sa v reklamách a seriáloch objavovala už odmalička. Vanesa sa na svoju mamu vždy veľmi podobala, teraz sú ako sestry. Karin má 45 a jej dcéra 19 rokov. Vanesa si naposledy zahrala vo filme Čiara.

Silvia Šarköziová a Vanessa

Dve spievajúce krásky. Aj tu platí aká matka, taká Vanessa. Tak ako Silvia z Cigánskych diablov, aj jej malá diablica Vanessa sa venuje spevu a na svoju mame sa veľmi podobá. Vlastne už vôbec nie je malá. Má 21 rokov a vlastnú kapelu, s ktorou vystupuje. Už teraz je jasné, že ju čaká skvelá kariéra.

Emma Tekelyová a Ema

Asi nikto by nepovedal, že moderátorka a spisovateľka Emma Tekelyová má 69 rokov. Jej 43-ročná dcéra Ema je vyštudovaná návrhárka, tiež píše a sú si celkovo veľmi podobné. Obe dámy sú parťáčky a výborné kamarátky. Dokonca priznali, že si niekedy vymieňajú veci zo šatníka. Ema spolu s mamou vydala aj knihu Polievky, od ktorých sa chudne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 18:15