V roku 2014 vyzerala Donatella najhoršie.Profimedia
StoryEditor

Slávna módna návrhárka Donatella Versace pred a po plastikách. Veď ona bola kedysi pekná žena!

07.05.2022, 18:00
Celebrity
Módna návrhárka z klanu Versace oslavuje 67 rokov. Je známa tým, že to s plastikami veľmi preháňa, zdá sa však, že aspoň trocha ubrala. No stále sa to nedá porovnať s tým, ako vyzerala kedysi. Bolo jej to vôbec treba?

Donatella Versace je ikona a ikonou ostane, aj keď bude mať na sebe desiatky ďalších plastík. Povedzme si ale, že horšie ako v roku 2014 to už snáď byť nemôže.

image

V roku 2014 vyzerala Donatella najhoršie.

Profimedia

Čo to má s tvárou?

Talianska módna návrhárka je aj medzi celebritami známa tým, že jej tvár prešla katastrofálnou premenou a veľmi zlou prácou estetickej medicíny a plastickej chirurgie. Jej zúfalé pokusy udržať krok s mladšími ženami urobili to, že vyzerá ešte staršie. Údajne jediné, čo na jej tvári zostalo nedotknuté je nos.

image

Donatella bola kedysi pekná, prirodzená žena.

Profimedia

Na ľudskú voskovú figurínu sa začala meniť postupne od roku 2000. Dovtedy vyzerala úplne normálne, mala peknú pleť a prirodzene plné pery. Absolvovala mnoho zákrokov, medzi nimi facelift, zväčšenie pier, napichanie implantátov do líc, liposukciu, botox či laserový resurfacing. Všetky tieto zákroky sú úplne bežné a dostupné aj u nás. Pokiaľ si ich dávate s rozumom a radíte sa pritom s lekárom, môžu byť skvelými pomocníkmi, Donatella však asi šťastie na lekára nemala. To, čo totiž docielila v roku 2014 bolo príšerné.

image

Takto vyzerala návrhárka pred plastikami v roku 1998.

Profimedia

Vyzerá to ale tak, že slávna ikona zmenila chirurga a dnes to už nie je vôbec také zlé. Pery má viditeľne menšie a celá je akási rovnejšia a krajšia. To, čo ale rokmi pokazila, už len tak nenapraví.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 20:41