Herečka tvorí v súkromí pár s hudobníkom Martinom Valihorom, s ktorým má dcéru Zunu.instagram.com/natalagermani
StoryEditor

Herečka Natália Germáni je v skvelej forme. V rozhovore nám prezradila, čo všetko pre to robí

04.05.2022, 18:00
Celebrity
Krásna a charizmatická. V umeleckom svete vyletela ako raketa a dnes je Natália Germáni vyhľadávaná herečka.

Za zhruba desať rokov, odkedy je známa v šoubiznise, si zahrala v mnohých seriáloch ako napríklad Divoké kone, Vlci, Oteckovia a momentálne v seriáli Hranica. Na konte má už viaceré filmy, spomeňme Amnestie, Princezná zakliata v čase a onedlho ju budete môcť vidieť v romantickej komédii Láska hory prenáša.

V súkromí tvorí pár s hudobníkom Martinom Valihorom, s ktorým má dcérku Zunu. Okrem toho, že je vyťažená herečka, mama a partnerka, ešte aj skvele vyzerá. Ako to tá žena všetko robí?

Natália, mám pocit, že vy ste na slovenskej filmovej scéne tak naraz vyhupli po seriáli Deň a noc. Ako to naozaj bolo vašimi očami?

Filmovou scénou by som to asi od začiatku nenazývala. Prvé roky v hereckej brandži som bola oslovovaná len do seriálov. Je ale pravda, že všetko šlo veľmi rýchlo, no postupne. Za to som veľmi vďačná. Dotyk s kamerou ako neherečka, prijímacie skúšky na divadelné herectvo, práca s kamerou počas štúdia divadla, hosťovanie v divadlách a napokon prvé filmy. Vyskúšala som si všetko, no natáčanie filmov je pre mňa paradoxne tá najprirodzenejšia vec na svete. Milujem to.

Zahrali ste si mrchy, ale aj princeznú a pozitívne postavy. Čo je vám najbližšie?

Vôbec sa nad tým takto nezamýšľam. Čítam scenár, snažím sa mu porozumieť a predstavujem a vizualizujem si samú seba v tej mozaike, či sa tam viem vidieť. Ak áno, je mi to blízke.

Keď si večer s partnerom sadnete k televízii alebo idete do kina, aký žáner volíte?

Psychologické thrillery, drámy podľa skutočnej udalosti, sem-tam horory. To sú naše top. Také „oddychovky“ :) Ale my si pri tom nielen oddýchneme, ale väčšinou od únavy po celom dni aj zaspíme.

Váš posledný film Láska hory prenáša je romantická komédia. Ako sa vám hralo v komédii? Je to aj reálne tak, že sa na pľaci zabavíte?

Hralo sa mi super. Boli sme super partia, točili sme aj bývali na jednom mieste v hoteli, takže sme boli spolu 24/7. Neviem, ako je to reálne, asi závisí od rôznych okolností, no my sme sa počas hrania aj cez pauzy naozaj zabávali.

image

Natália ako Klára tvorí v novom filme Láska hory prenáša pár s Marekom Lamborom alias Petrom.

Daniel Brogyányi

Čo vy a romantické komédie? Lepšie je si v nejakej zahrať alebo si rada aj nejakú pozriete?

Ja si pozriem rada. Občas mám chuť aj na tento žáner. Zväčša keď som sama bez Martina, uspím malú a popritom pracujem alebo niečo robím a jedným očkom pozerám. Ale Diabol nosí Pradu je jeden z mojich obľúbených filmov. Ten sa pre mňa kvalitou nedá porovnať s ničím vo svojom žánri.

image

Natália Germáni si vo filme Láska hory prenáša zahrala s Richardom Stankem, Matejom Landlom, Csongorom Kassaiom a inými skvelými hercami.

Daniel Brogyányi

S partnerom Martinom Valihorom máte dcérku Zunu. Zmenili ste sa ako herečka vo vnímaní emócií a ich prevedení po tom, čo ste sa stali mamou?

Myslím, že materstvo vo mne otvorilo niečo, čo sa inak získať nedá. Aspoň ja by som to inak nezískala. Tú škálu emócií, ktoré prichádzajú rovno prvé sekundy po pôrode. A naďalej sa vyvíjajú, rozvíjajú, silnejú. Zuna ma odznova učí všetko, čo som sa ja naučila od mojich rodičov, ale z nového uhla pohľadu. Je to úžasné, krásne a dokonalé. To dielo učenia sa navzájom. Robí zo mňa vnímavejšiu a empatickejšiu bytosť, a to sa mimo môjho osobného života stopercentne odzrkadľuje aj vo vnímaní postáv, ktoré hrám.

Keď už sme pri dieťati, momentálne ste točili film, hráte v seriáli. Ako to reálne stíhate pri dcérke a ako vyzerá váš deň?

V podstate tak ako milióny iných pracujúcich mám. Ste/sme skvelé! Ja mám ešte to obrovské šťastie, že mám úžasného muža, ktorý napríklad, kým pracujem a som fakt zaneprázdnená od rána do noci, vezme malú na 14 dní so sebou na dovolenku a nemajú jeden problém. A úžasných rodičov, ktorí sú vždy ochotní vycestovať s nami a pomôcť nám. Ešte im to aj robí radosť a úsmev na tvári. Veľmi sa teším, že keď pracujem, sme všetci spolu. Keď niečo malé vybavujem, máme úžasnú pestúnku, u ktorej je Zuna ako doma. Proste mám obrovské šťastie a ešte k tomu aj extrémne prispôsobivé dieťa, ktoré všetkých miluje a rado s nimi trávi čas. A inak praktická pomoc: všetko si zapisujem hneď, ako mi napadne, robím si plány, myslím vždy dopredu, balím vždy na dva týždne, ak idem na jeden, pretože nikdy nevieš :) Asi tak nejako to zvládam. Ale rok 2022 je pre mňa zatiaľ časový úlet. Uvidíme, ako to pôjde ďalej.

Čo vy a krása? Okrem toho, že ste prirodzene krásna žena, čo pre seba robíte?

Ďakujem pekne. Myslím, že sa o seba aj príkladne starám. Mám rada prírodnú kozmetiku a aj ju rada prezentujem a odporúčam. Používam druhý rok nórsku prírodnú kozmetiku, s ktorou spolupracujem a je to jednotka na trhu. Povyhrávala rôzne európske ceny a je naozaj skvelá. Okrem toho, kam prídem na točenie, tam mi chvália pleť. Takže som veľmi šťastná a vďačná.

Ako ste sa dali po pôrode dokopy, čo sa týka tela? Máte takú skvelú genetiku alebo ste si zamakali, aby ste vyzerali akoby ste ani nerodili?

Po pôrode som schudla len tým, ako som behala okolo malej. Do štyroch mesiacov som bola prakticky na svojej pôvodnej váhe. Od nového roka mám intenzívnu prípravu na ďalší projekt, kde si zahrám českú skokanku do vody, takže teraz makám cca šesťkrát do týždňa. A cítim sa skvele. Verím, že do leta dám formu, akú som ešte nemala.

Čo presne robíte?

Začala som s novoročnou výzvou. Koncept bol cvičiť každý deň okrem nedele 30 minút. Striedali sa tréningy silové, kardio, strečing. To mi totálne vyhovuje a ostala som pri tom aj po dokončení výzvy a pripojila aj HIIT, s ktorým to striedam. Teraz sa chcem zapojiť do plavkovej výzvy, tak idem na to! Tridsať minút denne si naozaj nájdem aj ja. Aj o polnoci :)

Dajte tip ženám, ako vyzerať takto dobre, s malým dieťaťom a veľkou kariérou?

Buďte samy sebou! Milujte seba, život, robte čo vás baví, napĺňa, otvorte sa, nebojte sa žiť, skúšajte nové veci, smejte sa, plačte, tancujte, vychutnávajte si farby a krásy tohto sveta a hlavne- doprajte si aj čas samé so sebou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:58