Inšpirujte sa outfitmi Emmy Watson, ktoré sú ženské, zvodné a jednoduché.dreamstime
StoryEditor

Drží sa jednoduchosti a elegancie. Inšpirujte sa šatníkom módnej ikony a úspešnej herečky Emmy Watson

03.05.2022, 06:00
Celebrity
Britská herečka známa z filmu Harry Potter, ale najmä módna ikona Emma Watson, je obdivovaná pre svoj jedinečný štýl. Jej módny vkus môžeme charakterizovať ako ženský, elegantný a jednoduchý. Inšpirujte sa jej šatníkom a oblečte sa ako jedna z hviezd červeného koberca.

Pamätáte si na malú bystrú čarodejnicu Hermionu Grangerovú? Kto by to povedal, že herečka, ktorá ju stvárnila, má dnes už 32 rokov. Kariéra Emmy Watson odštartovala najmä po sérii filmov Harry Potter. Zahrala si však aj v niekoľkých ďalších úspešných snímkach ako napríklad Malé ženy, Kolónia či Kráska a zviera. Okrem herectva má Emma nadanie aj na módu. Vďaka jej jedinečnému štýlu je obdivovaná veľkým množstvom žien po celom svete. Ako módna ikona vie, kedy sa nahodiť žensky, elegantne, zvodne, ale aj jednoducho. Inšpirujte sa jej šatníkom a zažiarte svojím outfitom a lá hollywoodska hviezda.

Čierna je základom ženskosti

Emma Watson zbožňuje čiernu. Najčastejšie ju totiž môžete vidieť v outfitoch tejto farby. Vzorom sa herečka prakticky vyhýba, rovnako ako u nej nedominujú odhaľujúce alebo príliš priliehajúce kúsky. Napriek tomu pôsobí vždy nesmierne žensky, k čomu jej pomáha čierna farba ako symbol zvodnosti a univerzálnosti. Aj keď môže byť pre niekoho nudná a nezáživná, treba si uvedomiť jej prednosti. Je nadčasová, zoštíhľuje a pristane každému typu pleti, postavy či veku. Herečka ostáva verná tejto farbe, ale experimentuje s materiálmi, z ktorých obľubuje kožu či hodváb. Na večer do mesta si môžete obliecť napríklad nariasené, čipkované šaty alebo krátke nohavice s bielou blúzkou a čiernym sakom. Ak chcete outfitu dodať farbu, čierna je ako stvorená na kombinovanie s čímkoľvek.

Mužský štýl na sexy spôsob

Okrem čiernych outfitov môžete herečku často vidieť aj v elegantných kostýmoch, ktoré sú vždy jedinečné. Je profesionálkou v nosení mužského štýlu, ktorý však stále vyzerá žensky. Emma nosí najradšej obyčajnú čiernobielu kombináciu, Ktorú zvýrazňuje strih. Nebojí sa ísť do premyslených a odvážnejších kúskov. Nohavicové kostýmy by ste mali nosiť so sexi detailmi ako napríklad topom s hlbokým výstrihom, zvlnenými vlasmi, baretkou či výraznejšími šperkami. Ženskosť pánskemu štýlu obliekania dodajú aj farby ako fialová, modrá alebo žltá, s ktorými nepochybne zažiarite.

Vrstvenie nie je zložité

Herečka je veľkou fanúšičkou vrstvenia, a to nielen v zime. Obyčajné tričká dokáže skombinovať tak rafinovane, že jje neprehliadnuteľná. Výsledný outfit by mal vyzerať nedbalo a obsahovať nejaké módne prekvapenie. Vrstvenie totiž znamená, že nosíte kúsky nie úplne štandardným spôsobom. Naučiť sa to môžete na vrstvení jednej farby v rôznych štruktúrach, ako napríklad kombinácia kožených nohavíc, dlhých šiat, kratšieho svetra a koženej bundy.

Ukážte kúsok kože

Okrem dlhých elegantných šiat a sukní si herečka na seba občas navlečie aj niečo rafinovanejšie. Vie dokonale zladiť dlhšiu čiernu sukňu s crop topom, ale stále pôsobiť jednoducho a štýlovo. Len málokedy ju uvidíte v kontroverznom outfite. Odhaľovať však nemusíte len bruško, ale aj ramená. Vhodnou voľbou môžu byť v takomto prípade jemné a decentné šaty pod ramená či zviazané okolo krku.

V jednoduchosti je krása

Čo sa týka doplnkov, tak Emma Watson nie je ich najväčším fanúšikom. Väčšinou nosí klasické, no stále štýlové náušnice v tvare kvapiek. Občas sa ozdobí náušnicami na celé ucho, no stále je pri voľbe šperkov minimalistka. Dopĺňa ich tenkým náhrdelníkom s malým príveskom. V zime sú jej obľúbeným kúskom najmä šatky a šály, no neohrdne ani baretkami alebo čelenkami. Klasické a decentné doplnky korešpondujú aj s jej mejkapom. Je totiž zástankyňou prirodzenej krásy a často odsudzuje ženy, ktoré sa priveľmi upravujú.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 21:38