Salma Hayek má stále rovnaký sexepíl a vekom sa nič nemení.Profimedia
StoryEditor

Slávne herečky, ktoré vypili elixír mladosti. Starnutie sa ich akosi netýka

28.04.2022, 06:00
Celebrity
Či už dobrá genetika, príkladná starostlivosť alebo kombinácia všetkého, sú ženy, ktorým vek uhádnete ťažko. Tieto slávne dámy medzi ne rozhodne patria.

Celé roky vyzerajú rovnako. Možno sa im mení farba vlasov, oblečenie, partneri, ale ich tvár ostáva rovnaká. Do vienka dostali mladistvý vzhľad a ako herečky ešte aj robia všetko preto, aby to tak ostalo.

Sandra Bullock

Herečka má 57 rokov a už roky rovnaký účes, postavu a tvár, ktorá má možno až zblízka nejakú vrásku navyše. Má na konte desiatky skvelých filmov. Na najväčšie výslnie dostal Sandru Bullock film Miss špeciálny agent z roku 2000 a odvtedy už šla iba hore. Nedávno šokovala tým, že s herectvom na čas končí. Potrebuje poriadnu pauzu, plánuje sa však vrátiť.

Julia Roberts

Nezabudnuteľná Pretty woman ostáva krásna aj vo svojich 54. rokoch. Herečka Julia Roberts je známa tým, že si vyberá, v čom bude hrať. Má tri deti a sama povedala, že radšej sa bude venovať im, ako točiť priemerné romantické komédie.

Bai Ling

Je všeobecne známe, že mnohým Aziatkám sa veľmi ťažko háda vek. Vyzerajú skrátka rovnako mlado. Medzi nimi aj čínsko-americká herečka Bai Ling, ktorá roky žije v Amerike a hrala vo filmoch ako Taxi 3, Svet zajtrajška či Apokalypsa. Má 55 rokov a svoju veľmi štíhlu postavu rada ukazuje aj na sociálnych sieťach.

Penélope Cruz

Aj vy si ju stále predstavíte ako ženu, ktorá neskutočne rýchlo a s obrovskou vášňou rozpráva niečo po španielsky? Takto ste ju mohli vidieť vo filme Vicky Cristina Barcelona, kde sa dala dokopy so svojim manželom Javierom Bardemom a za ktorý získala Oscara. Síce Penélope Cruz ešte nemá ani po päťdesiatke, má 47 rokov, stále skrátka vyzerá rovnako.

Salma Hayek

Mexická herečka Salma Hayek patrí medzi sexbomby a pribúdajúci vek jej na sexepíle vôbec neuberá. Päťdesiatpäťročná hviezda si naposledy zahrala spolu s Lady Gaga vo filme Klan Gucci. Na konte má ale desiatky romantických komédií, drám a trilerov.

Jennie Garth

Kelly z Beverly Hills 90210 nedávno oslávila päťdesiatku a medzi svojimi dcérami pôsobí skôr ako ich sestra. Síce sa jej tieň seriálovej slávy nepodarilo prekonať, hrala v mnohých ďalších filmoch. V roku 2019 sa vrátila v čase v Beverly Hills 90210, keď po 20. rokoch nakrútila niekoľko častí seriálu, v ktorých všetci pôvodní hrdinovia hrali samých seba v reálnom živote.

Barbra Streisand

Táto žena je neuveriteľná a je rovnako neuveriteľné, že má 80 rokov. Multitalentovaná herečka, speváčka a skladateľka je na scéne už cez 60 rokov a vyzerá na svoj vek šokujúco dobre. Za svoj život pozbierala desať cien Grammy, má dvoch Oscarov a množstvo iných ocenení. Dlho hviezdila na doskách Broadwayu. Realizuje sa aj ako politička a filantropka.

image

Barbra Streisand len pred pár dňami oslávila osemdesiatku.

Profimedia

Zuzana Vačková

Slovenská herečka Zuzka Vačková zastavila čas. Odkedy hrala v seriáli Panelák prešlo viac ako desať rokov a ona mladne. Vo svojich 53. rokoch vyzerá stále lepšie a lepšie, stará sa o seba, svoje telo a najmä o svoju dušu. Aj keď sa koncom minulého roka rozišla s dlhoročným priateľom Petrom, na lásku stále verí a na kráse jej to vôbec neubralo.

Michaela Čobejová

Michaela už má tiež po päťdesiatke, ale energie na rozdávanie. Tak ako väčšina našich herečiek je známa najmä zo seriálov, ale aj filmov. Naposledy ste ju mohli vidieť vo filme Pani Dokonalá. Herečka má dve dcéry a žije s manželom Ivanom Čobejom.

Zuzana Kocúriková

Dlhé čierne vlasy sú jej poznávacím znamením už celé roky. Zuzka Kocúriková ich nosí aj v 73. rokoch a je už ťažké predstaviť si ju bez nich. Aj vo svojom veku patrí medzi naše najpopulárnejšie herečky a pravidelne sa objavuje v seriáloch či na divadelných doskách. Žije s manželom, známym režisérom Petrom Mikulíkom.

image

Zuzana Kocúriková ani po sedemdesiatke imidž nemení a charakteristické sú pre ňu dlhé čierne vlasy.

TASR/Pavel Neubauer
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:31