Dominika Mirgová nahrala pieseň Check v spolupráci s Nathaelom Lucianom & Iritom.instagram.com/dominikamirgovaofficial
StoryEditor

Drsný odkaz pre markizácku tanečnú šou? Nová pieseň Dominiky Mirgovej vyvolala dohady, speváčka reaguje

23.04.2022, 10:00
Celebrity
Dominika Mirgová pred pár dňami zverejnila ďalšiu pieseň z jej jarného EP Svetlo s názvom Check. V nej veľmi jasne spieva o tom, že nepotrebuje prosiť o šou. Viacerí si ju tak spojili s nedávnym mediálnym konfliktom ohľadom markizáckej Let´s Dance.

Odkedy vyšla na YouTube Dominikina pieseň Check v médiách začali dohady o tom, či je pieseň o tanečnej šou Let´s Dance a či reaguje na slová od Markízy. Speváčka nám povedala, ako to teraz vidí.

O čom bol konflikt

Predtým, ako celá tanečná šou začala a v televízii už bežali upútavky sa Dominikini fanúšikovia pýtali na Instagrame, prečo nie je súčasťou aj ona, keďže je výborná tanečníčka. Dominika sa vtedy rozpísala o tom, ako to je.  

„Toto bohužiaľ nie je o mne. Pamätám si, ako som 16-ročná stála pred režisérom prvej Let´s Dance, že mám obrovský záujem. Je to tiež jeden z mojich snov. Respektíve bol. Nikdy nič, ani ahoj Dominika, chceme ťa obsadiť do show ako účinkujúcu. Ahoj Dominika, 15 rokov robíš Superstar pekné meno, makáš tu, dreš, poď pozývame ťa ako hosťa odprezentovať aspoň svoju tvorbu alebo si poď aspoň sadnúť do hľadiska ako hosť. Nikdy nič! Vždy som bola len druhá možnosť, vždy. Asi preto, že som skončila ako druhá v Superstar a všetky povinnosti som musela namiesto Vierky niesť na chrbte ja a za všetko si aj zaplatiť. Nikdy mi nič nebolo ponúknuté v rámci TV médií myslím niečo väčšie, ako sa v našej brandži hovorí „niečo pre tých áčkových“. Je mi tu z toho nagrc,“ napísala dlhú reakciu v jej stories.

Písala, že je veľa toho, čo na túto tému chcela povedať a stále mlčala, ale tento rok bol prelomový a tak sa rozhodla to dať zo seba von. „Mám šikovnú manažérku, ktorá sa snažila mesiace, ktorej bolo potvrdené, že by to tentokrát v Let´s Dance mohlo vyjsť. Žiaľ z ich strany nevydalo ako vždy. Pre mňa to bola posledná kvapka,“ dodala ešte.

Reakcia televízie?

Prišla aj údajná anonymná reakcia od televízie, ktorá však nie je potvrdená.

Ak sa Dominika túži dostať do áčkovej ligy, tak svojím ponižujúcim vyplakávaním, útočiacim na najsilnejšie médium v krajine, sa od svojho sna na míle vzdialila. Trpké precitnutie ešte len príde. Medzi pomyselné áčka sa jednoducho dostanete, okrem tvrdej práce treba mať aj niečo navyše, taký pomyselný X faktor, a ten nemajú zďaleka všetci tvrdo pracujúci umelci, čo však je úplne v poriadku, nemôžu byť všetci áčka. A mnohí si to uvedomujú, veď predsa byť kvalitným umelcom v inej pomyselnej kategórii – čo je na tom zlé? Také Twiinsky vedia, že nikdy nebudú áčka a nevyplakávajú po sociálnych sieťach. Sú rady a vďačné za každú príležitosť, nie sú arogantné, nafučané, sú vždy milé a priateľské. A vedia, kde je ich miesto v slovenskom šoubiznise,“ znel anonym.

Dodal ešte, že o jej obsadení nikto z relevantných ľudí ani neuvažoval a že by si jej manažérka mala zaktualizovať zoznam kontaktov.

Reakcia Dominiky na pieseň

V novej piesni, ktorú nahrala v spolupráci s Nathaelom Lucianom & Iritom, Dominika spieva, že „ vždy som bola pripravená svietiť, aj keď volali len vtedy, keď bola prvá možnosť obsadená. No dnes to vážne už nemienim riešiť, tam je exit. Ja potrebujem viac jak váš rám, no nepotrebujem sa prosiť o šou, stačilo ďakujem vám, teraz počúvaj mňa, kým som online.“

Zaujímalo nás teda, ako to naozaj je a či je pieseň odkazom a bodkou za celou „kauzou“. „Vzhľadom na to, že bola skladba vyrobená už v decembri, je táto téma bezpredmetná. Pochopiteľne sa v tom nájde každý, kto hľadá,“ povedala Dominika pre SvetEvity.sk. Čím to všetko akoby uzavrela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:40