Petra Vlhová je s priateľom na ďalekých Seycheloch.instagram.com/petravlhova13
StoryEditor

Veľká noc v teple: Žideková vybehla do Benátok, Šebestová do Grécka a Vlhová? Tam by ste chceli jednosmernú letenku

18.04.2022, 14:00
Celebrity
Veľká noc je pre mnohých najmä o voľných dňoch a štvordňovom víkende, ktorý treba patrične využiť. Preto sa aj slovenské známe tváre rozhodli, že si ju spríjemnia v zahraničí. Kam zamierili naše celebrity? Do tepla!

Kým niektorí oddychujú doma a užívajú si sviatky s rodinou a tradične, iní sa vybrali spoznávať svet. Vyzerá to tak, že jednou z obľúbených destinácií je čarovné a krásne Taliansko.

Tatiana Žideková

Fitness trénerka a influencerka trávi Veľkú noc s rodinou v Taliansku. Krásne počasie, pamiatky a ako napísala aj jedlo a móda je to, čo ju tam ťahá. S dcérkou Vanesou a partnerom Michalom navštívili Benátky.

Lucia Mokráňová

Taliansku a jeho hlavnému mestu podľahla aj ďalšia fitness trénerka a bývalá farmárka Lucia Mokráňová. Aj ona si užíva lepšie a príjemnejšie počasie, ako máme my na Slovensku. Podľa jej stories má v pláne prejsť čo najviac uličiek Ríma.

Magda Šebestová

Misska Magda Šebestová si vybrala pre veľkonočné prázdniny Grécko. V prímorskom hlavnom meste Aténach si užíva slniečko, ale aj ich výnimočnú starobylú architektúru. Magda pridala fotografiu v plavkách, na ktorej vyzerá neskutočne.

Petra Vlhová

Naša najlepšia lyžiarka po náročnej, ale úspešnej sezóne konečne oddychuje. S priateľom sa rozhodli odísť pomerne ďaleko. Za čarokrásnymi plážami a morom sa vybrali na Seychely. Rozhodne si to obaja veľmi zaslúžia.

Jany Landl

Fitness tréner Jany si pre svoj veľkonočný oddych vybral tiež Taliansko. Podľa všetkého je na dovolenke s krásnou tanečnicou a jogínkou Vierkou Ayisi. Obaja na svojom Instagrame ukazujú krásu Benátok.

Barbora Brušková

Aj slovenská topmodelka z Elite Barbora Brušková trávi dovolenku v zahraničí. S rodinou si vybrali blízke a príjemné Chorvátsko.

image

Topmodelka Barbora Brušková trávi Veľkú noc v Chorvátsku.

instagram.com/barborabruskova

Kam by ste sa najradšej teraz vybrali vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:49