Lady Gaga nemá problém ukázať sa nenamaľovaná.instagram.com/ladygaga
StoryEditor

Celebrity, ktoré nepotrebujú mejkap. Pozrite sa, ako vyzerajú prirodzené tváre známych žien

18.04.2022, 10:00
Celebrity
Pri dnešných filtroch, faceupoch a iných úpravách je rarita vidieť na sociálnych sieťach prirodzenú tvár. Pritom aj keď sa prirodzenosť dostáva stále viac a viac do popredia, ženy majú stále pocit, že potrebujú byť krajšie.

Pandémia ukázala mnoho prirodzených tvárí. Pozatvárané salóny krásy a vlastne aj všetko ostatné, kde by bolo nutné skrášliť svoju tvár šminkami spôsobilo, že ženy chodili nenalíčené. A robili dobre. Okrem toho, že si takto pleť oddýchne, treba povedať, že sú krásne aj bez toho.

Skúste to aj vy

Toto heslo razia aj niektoré celebrity, ktoré naozaj nemajú problém ukázať sa nenalíčené. Speváčka Lady Gaga je na spoločenských udalostiach väčšinou s dramatickým mejkapom a nevyhýba sa extravagancii. Inak však preferuje prirodzenosť. Rovnako aj Rihanna, ktorej Instagram je plný tutoriálov na vlastnú kozmetiku, je vo videách stále s nahou tvárou.

To isté Jennifer Lopez či Jennifer Aniston. Aj keď musíme doplniť, že predsa len majú za sebou isté skrášľovacie zákroky. Skúste sa však inšpirovať a nabudúce choďte medzi ľudí bez špirály na očiach alebo s vyrážkou. No a čo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:07