Porotca Let´s Dance Jorge González miluje extravaganciu a vysoké podpätky.TV Markíza/Marek MACO Neumahr
StoryEditor

Jorge González nie je jediný chlap v ženských šatách. Porotcu Let´s Dance predbehli už dávno títo slávni muži

17.04.2022, 06:00
Celebrity
Na prvý pohľad to môže pôsobiť mätúco, mnohí si možno hovoria, že sa títo ľudia nevedia nájsť a vyzerajú zženštilo. Oni však majú len svoj štýl, ktorý hrdo predvádzajú. Niektorí pravidelne, iní len ako občasný výstrelok. Skrátka, chlapi v ženských šatách nie sú vo svete raritou.

Ženy s obľubou nosia pánske obleky, saká a mnoho iných prvkov, tak prečo by to nemohlo platiť naopak? Konvenčnosť je v tomto už dávno out a porotca tanečnej súťaže nie je ani zďaleka jediný chlap, ktorý si navliekol do šiat.

Jorge González

Jorge González pravidelne každú nedeľu počas Let´s Dance šokuje svojim outfitom a ľudia už len čakajú, čo predvedie. Väčšinou má na sebe viac dámske ako pánske šaty a na hlave niečo zaujímavé a jedinečné. Neodmysliteľnou súčasťou jeho oblečenia sú vždy vysoké podpätky. Hoci Slováci na to stále nie sú zvyknutí a časť národa temperamentný Kubánec dvíha zo stoličky, rozhodne nie je jediný, kto sa prezentuje v ženských modeloch.

Carl Clemons-Hopkins

Amerického herca môžete poznať ako Marcusa zo seriálu Hacks, za ktorý bol nominovaný na cenu Emmy. Carl je kus veľkého chlapa, ale v ženských šatách. Veľmi často ho môžeme vidieť v kabátoch dámskeho strihu, sukniach, priesvitných topoch, či blúzkach.

Lil Nas X

Je to raper, no široké oblečenie, reťaze či iné drsné prvky u neho nečakajte. Namiesto toho trblietavé, ružové a pomerne odhalené kúsky áno. Extravaganciu predvádza na každom koncerte a nebráni sa ani vysokým opätkom. Dokonca si na nich postavil imidž a patria k jeho poznávacím prvkom.

Billy Porter

Ďalší z veľkých chlapov, z ktorého však nejde mužnosť, keďže ho často vídať v ženských šatách, je herec, spevák a režisér Billy Porter. Takto sa nahodil nielen na nedávne Grammy, ale aj na iné spoločenské udalosti. Jeho štýl je jasný. Je to umelec telom, dušou a aj oblečením. Extravagantné, farebné, trblietavé, a zároveň elegantné. Šatník by mu mohla závidieť nejedna žena.

Harry Styles

Úžasný britský umelec, spevák a aj herec Harry Styles je idolom množstva žien. Je sexi, má úžasný hlas a charizmu. Veľmi často ho môžeme vidieť vo výstredných modeloch a nevyhýba sa ani doslova premene na ženu. To, že nosí priesvitné topy, trblietavé blúzky a rôzne výstrihy, je jeho bežný štýl. Neváhal sa fotiť ani ako baletka a Halloween oslávil ako Dorotka z Čarodejníka z krajiny Oz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:24