Takto si ich pamätáme. Carmen a Robert Geissenovci s dcérami Davinou a Shaniou v roku 2013.instagram.com/carmengeiss_1965
StoryEditor

Roooooobert, toto že sú tvoje deti? Dcéry milionárov Geissenovcov dnes nespoznáte, vyrástli z nich poriadne kočky

10.04.2022, 10:00
Celebrity
Carmen a Robert Geissenovci sa dostali do povedomia ľudí svojou vlastnou šou, v ktorej ukazujú svoj okázalý luxusný život a ťažký život milionárov. Ich dve dcéry sme na obrazovkách po prvýkrát uvideli ako malé dievčatká, no prešlo niekoľko rokov a sú na prahu dospelosti. Takto vyzerajú Shania a Davina dnes.

Reality šou Geissenovci- Ťažký život milionárov začínala v roku 2011, keď mali dcéry Carmen a Roberta len 7 a 8 rokov. Odvtedy uplynulo celé desaťročie a šou stále zabáva milióny divákov po celom svete. Zostarol nielen milionársky manželský párik, ale aj z ich malých dievčatiek sú dnes dospelé ženy. Teda, technicky len jedna. Davina oslávila minulý rok osemnáste narodeniny, ale tento rok to čaká jej sestru Shaniu. Obe sú aktívne na sociálnych sieťach a pravdepodobne by ste ich už nespoznali.

Smelé plány

Obe dievčatá sú odmalička pred kamerami, majú za sebou aj modelingové skúsenosti a fotenia a stále študujú. Pre Roberta bolo vzdelanie vždy dôležité. Vedia už aj čomu by sa chceli venovať v budúcnosti. Davina má podľa nemeckej RTL plány ísť v otcových šľapajach a rada by podnikala s nehnuteľnosťami. Shania sa na Instagrame často prezentuje outfitmi, ktoré sú neraz odvážne. Je z nej blondínka ako jej mama a chcela by vybudovať vlastnú módnu značku.

Davina Geiss

Zázemie majú dcéry Geissenovcov viac než dobré. Rodičia im vždy dopriali absolútne všetko a boli zvyknuté žiť v najväčšom luxuse. Dá sa povedať, že ich aj rozmaznávali, čo sa však dá pochopiť. Dievčatá boli vysnívané. Carmen mala totiž veľké problémy s donosením a desaťkrát potratila.

Shania Geiss

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:33