Herečku Kristínu Svarinskú chvíľu spájali s jej tanečným partnerom Marekom Kličom.TV Markíza/Peter Zakovic
StoryEditor

Potvrdila Kristína Svarinská svoj nový vzťah s youtuberom? Herečka sa vyjadrila v priamom prenose tanečnej šou

04.04.2022, 12:00
Celebrity
Už zopár dní sa šepká, že herečka Kristína Svarinská má tvoriť pár s youtuberom Petrom Altofom alias Expl0itedom. Teraz sa k tomu sama vyjadrila, a to v priamom prenose Let´s dance.

Najskôr to boli dohady, keď Kristínu chodil Explo, ako ho volajú, podporovať na Let´s dance. Potom si cez Instagram robili zábavné príbehy s mrkvami, keďže o nej napísali, že si nabalila zajačika. Teraz sa k tomu vyjadrila aj verejne, v priamom prenose tanečnej šou. Moderátorka Martina Maca Zábranská sa jej na to rovno spýtala.

image

Herečku Kristínu Svarinskú chvíľu spájali s jej tanečným partnerom Marekom Kličom.

TV Markíza/Peter Zakovic

Vlastný zajačik

„Kika, ja som sa o tebe dočítala takú zaujímavú vec, že odkedy si aktívna na sociálnych sieťach, máš aj svojho obľúbeného youtubera,“ povedala Zábranská. Herečkina reakcia bola zábavná a skvelá. „Áno, áno, blíži sa Veľká noc a ja som si zaobstarala svojho zajačika,“ zasmiala sa. Peter sedel v hľadisku a len prekvapene prikyvoval a usmieval sa.

Expl0ited na Let´s dance:

Svarinskú chvíľu spájali s jej tanečným partnerom Marekom Kličom, ku ktorému sa stále správa veľmi priateľsky, láska však kvitne niekde úplne inde. Moderátorka nakoniec skonštatovala, že je Kristína šťastná a tá pritakala. Môžeme to zjavne brať za potvrdenie vzťahu. Na Instagrame si počas večera opäť „vymieňali“ príbehy, keď Explo zverejnil video, kde Kika tancuje s komentárom „Aaaaa“ a ona ho zdieľala s tým, že pridala aj srdce.

image

Youtuberom Expl0ited zverejnil takýto príbeh.

instagram.com/expl0ited_
image

Príbeh Expl0iteda zdieľala aj herečka a pridala srdce.

instagram.com/kristina.svarinska
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:55