Dara Rolins rozvášnila debatu pod svojou najnovšou fotkou.TASR/Jakub Kotian
StoryEditor

Dara Rolins šokovala fanúšikov. „Už to vôbec nie si ty,“ odkazujú jej po zverejnení najnovších fotiek

31.03.2022, 06:00
Celebrity
Speváčka Dara Rolins má za sebou niekoľko operácií nosa, ktorými sa netají. Naposledy si pod skalpel ľahla v Kyjeve a ako povedala po desiatich rokoch sa môže konečne znova normálne nadýchnuť. Plastika bola totiž kvôli zdravotnému problému a nie z estetického hľadiska. Po zverejnení najnovších fotiek fanúšikovia speváčky ale neriešia jej nos, no rovno celú tvár.

Dara Rolins prežíva krásne životné obdobie, je zamilovaná do bývalého futbalistu Pavla Nedvěda, má pohodovú rodinu a v kariére sa jej darí. S dcérou sa teraz častejšie zdržiavajú v talianskom Turíne, kde žije jej priateľ. Práve odtiaľ zverejnila najnovšie zábery, ktoré jej fanúšikov šokovali a spustili lavínu komentárov.

Komentáre na tvár

Speváčka koncom roka oslávi 50 rokov a vyzerá naozaj úžasne. Telo jej môžu závidieť hocijaké dvadsiatky a vzorne sa stará aj o svoju tvár. Iste, Dara si dopraje aj estetické zákroky, čo je v dnešnej dobe a najmä v odvetví, v ktorom pracuje, normálna a bežná údržba. Ľudia roky riešia Darin nos, ktorý prešiel niekoľkými operáciami, naposledy zo zdravotného hľadiska a speváčka môže konečne dýchať.

Jedna z jej posledných fotieka však schytala negatívne ohlasy. Pod záberom z Turína, ktorý Dara Rolins nedávno pridala na Instagram, však fanúšikovia komentujú aj niečo iné.

Fanúšikovia majú pocit, že to buď prehnala s aplikáciami na úpravu tváre, filtrami, alebo je po zákroku. Nepáči sa im, že sa už na seba nepodobá a v záplave naozaj krásnych a príjemných komentárov je aj dosť negatívnych poznámok. Dara i napriek tomu žiari šťastím, užíva si súkromie a svoj vzhľad nekomentuje.

image

V záplave krásnych komentárov bolo aj množstvo negatívnych, ktoré riešili Darinu tvár.

instagram.com/dararolins_vermi
image

V záplave krásnych komentárov bolo aj množstvo negatívnych, ktoré riešili Darinu tvár.

instagram.com/dararolins_vermi
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:04