Dominika Jurena s manželom na tehotenskom fotení.facebook.com/marianna.mariannka
StoryEditor

Len mesiac a pol po pôrode vyzerá neuveriteľne! Speváčka Dominika Stará zverejnila fotku, na korej po tehotenstve niet ani stopy

26.03.2022, 08:00
Celebrity
Bývalá Superstaristka Dominika Stará, teraz už Jurena sa nedávno stala mamou synčeka Miška. Už počas tehotenstva patrila medzi ženy, ktoré veľmi nepribrali a na prvý pohľad by ste možno ani nevedeli, že je tehotná. Teraz by ste však nikdy nepovedali, že táto žena pred mesiacom rodila!

Dominika Jurena len pred mesiacom a pol porodila a s manželom sa veľmi tešia zo synčeka Miška. Celé svoje tehotenstvo dokumentovala pre fanúšikov na sociálnej sieti Instagram a svojmu synovi naspievala aj pieseň Zázrak. „13.02.2022 bude navždy v našich srdciach zapísaný ako deň, kedy si nás spravil tými najšťastnejšími rodičmi. Milujeme Ťa, Miško,“ napísala v deň, keď sa narodil.

Štíhla ako prútik

Nedávno zverejnila fotografiu len päť týždňov po pôrode a vyzerá na nej neuveriteľne. Je štíhla ako prútik. Málokto by povedal, že vôbec rodila. Odfotila sa v obtiahnutom tričku a po brušku ani stopa. „Ženské telo ma neprestáva fascinovať,“ napísala k fotografii a má pravdu. Je úžasné, čo telo dokáže a ako sa vie transformovať. Prejde obrovskými zmenami a nakoniec sa dokáže dostať do pôvodnej podoby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:29