Thylane Blondeau ako šesťročná získala titul Najkrajšie dievčatko na svete.https://www.instagram.com/thylaneblondeau/
StoryEditor

Pamätáte si najkrajšie dievčatko na svete? Ako šesťročná všetkých očarila, dnes má dvadsať a neuveríte, ako vyzerá

24.03.2022, 10:00
Celebrity
Mladá Francúzka Thylane Blondeau sa stala slávnou ešte ako dieťa. Ako šesťročná získala titul Najkrajšie dievčatko sveta, z čoho profituje dodnes. Už ako štvorročná predvádzala pre Jeana Paula Gaultiera. Bolo asi jasné, akým smerom sa bude uberať jej budúca kariéra.

Tak ako bola nádherné dievčatko je aj nádherná žena. Thylane Blondeau má dnes 20 rokov, je samozrejme modelka a predvádza pre značky ako Dolce&Gabbana, L´Oréal alebo Versace. Aj napriek tomu, že má len 170 centimetrov, čo je na modelku málo, je veľmi úspešná. V roku 2018 založila vlastnú značku oblečenia Heaven May a tiež sa hrdí titulom sto najkrajších tvárí sveta.

Predurčená na úspech

Thylane je vo svete modelingu doslova od útleho detstva. Štvorročná predvádzala pre Jeana Paula Gaultiera, prvé fotenie absolvovala v siedmich rokoch. Nevyhla sa však ani škandálikom, keďže sa v tejto sfére pohybovala už ako malá. Keď mala desať nafotila obálku pre prílohu Vogue- Paris Vogue Enfants s mejkapom na tvári. A dráma bola na svete. Ľuďom sa nepáčilo, že malé dievčatko stavajú do pozície ženy a pozerajú sa na ňu ako na sexuálny objekt.

Thylane a jej mama

Jej mama Véronika, televízna a rozhlasová moderátorka, ju však vždy vo všetkom podporovala. Aj krásu zdedila práve po nej. Ako štrnásťročnú si ju vzala pod patronát profesionálna modelingová agentúra IMG Models. Thylane sa realizuje tiež ako herečka. V roku 2015 si napríklad zahrala Gabriele vo filme Belle & Sebastian: Dobrodružstvo pokračuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:14