Zuzana Belohorcová vytiahla z archívu poriadne retro záber.Profimedia
StoryEditor

Toto je poriadne retro! Zuzana Belohorcová vytiahla fotku zo začiatku svojej kariéry

24.03.2022, 08:00
Celebrity
Krásna blondínka začínala ako moderátorka v televízii Markíza odkiaľ si aj odniesla prezývku „učiteľka sexu“. Väčšina si ju jednoznačne spája s reláciou Láskanie. Ani po takmer 25 rokoch sa Zuzana veľmi nezmenila. Vyzerá ešte lepšie.

Zuzana Belohorcová začínala svoju kariéru v slovenskej televízii, neskôr prešla do Markízy ako rosnička. Krátky zostrih, plné pery a zvodný pohľad ju však predurčovali aj na niečo iné. Skúsila erotickú reláciu Láskanie a odvtedy už ani nikto nevie, že moderovala aj niečo iné. Ľudia ju stále poznajú ako „učiteľku sexu“. Ona však začínala aj v šou Pevnosť Boyard. Na svojom Instagrame si zaspomínala a vytiahla archívne snímky.

„Píše sa rok 1998. Moje začiatku v televízii Markíza. A krásne spomienky na tento úžasný projekt Pevnosť Boyard. Super partička, adrenalín, chuť, odhodlanie a nadšenie všetkých zúčastnených z novej skúsenosti- príležitosti. Kto z vás vtedy sledoval úplne prvú slovenskú sériu divácky veľmi obľúbeného programu?“ Napísala pod fotografie.

Nielen moderátorka

Málokto možno vie, že Zuzana Belohorcová vyštudovala operný spev a klavír, ktorému sa však nevenovala. Skúsila nielen moderovanie, ale aj herectvo. Zahrala si vo filme Zostane to medzi nami, v divadle Aréna účinkovala v predstavení Totálne mimo. Vidieť ste ju mohli aj v českom seriáli Ošklivka Katka.

Dnes má Zuzana 46 rokov a s manželom Vlastom a deťmi Salmou a Neviom žije na Tenerife. Dvanásť rokov boli na Miami, ale rozhodli sa prísť naspäť do Európy. Najprv skúsili život v španielskej Marbelle, ale nebolo to ono. Nakoniec sa usídlili na jednom z Kanárskych ostrovov. Zuzka je stále v skvelej kondícii a vyzerá snáď ešte lepšie ako v dvadsiatke.

Pozrite si, ako Zuzka kedysi začínala:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:21