Monika Bagárová na Československom plese v roku 2019.Profimedia
StoryEditor

Takto sa to robí: Bagárová ohúrila na Krištáľovom krídle. Monika, ale toto nie je Mach!

23.03.2022, 14:00
Celebrity
Na galavečer Krištáľové krídlo prišla česká speváčka Monika Bagárová v nádherných zelených šatách a s dokonalou vizážou. Na akcii jej robil spoločnosť muž, nebol to však jej partner Mach, s ktorým má dcérku Rumiu.

Monika Bagárová je bezpochyby jedna nádherná žena. Kde príde, tam vyráža dych. Inak to nebolo ani na odovzdávaní cien Krištáľové krídlo. Speváčka prišla v zelených taftových šatách českej značky, ktoré doplnila kanadami a koženou bundou. To celému jej outfitu dodalo úplne iný rozmer.

Súčasťou programu

Monike počas celého večera robil spoločnosť muž, no nebol to jej partner Mach, s ktorým sa po minuloročnej kríze a rozchode opäť vrátili k sebe. Keďže krásna speváčka bola na Krištáľovom krídle pracovne, spoločnosť jej robil kolega. Tmavovláska sa zdržiavala po boku víťaza poslednej Československej Superstar Adama Pavlovčina. Rovnako ako on, aj ona bola súčasťou programu a na galavečeri zaspievala. Bagárová sa tohto oceňovania zúčastnila už niekoľkokrát.

Na 25. ročníku Krištáľového krídla ocenili slovenské osobnosti za ich prínos v hospodárskej, vedeckej, kultúrnej, športovej a spoločenskej sfére. O laureátoch v deviatich kategóriách a mimoriadnom ocenení rozhodli odborné poroty a Veľká porota.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:37