Lily Allen prišla na Gem Awardds v priesvitných šatách.Profimedia
StoryEditor

Nezabudla si niečo obliecť? Britská speváčka Lily Allen šokovala šatami

22.03.2022, 06:00
Celebrity
Lily Allen sa ukázala v Los Angeles na udeľovaní cien Gem Awards. Udeľuje sa odborníkom na šperky a má viaceré kategórie. Musíme uznať, že sa na túto príležitosť sa speváčka doslova vyšperkovala.

Speváčka a herečka Lily Allen sa viac ako spevu posledné roky venuje pravdepodobne svojmu vydavateľstvu a častejšie je už počuť o jej outfitoch ako o práci. Na podujatí Gem Awards prišla podporiť šperkárov a nejaké aj odprezentovať, keďže jej krk zdobili veľké náhrdelníky a ruku neprehliadnuteľný náramok. Kto by si však všímal šperky, keď Lily prišla v priesvitných šatách.

Vie zaujať

Tmavovláska vynikla v čipkovaných bielych šatách, pod ktorými nemala podprsenku, a tak jej bolo vidieť celé prsia. K nim zvolila netypické veľké čierne topánky. Úsmevy rozdávala na všetky strany a vyzerala spokojne. Oblečená bola naozaj skvelo. A povedzme si dámy, podprsenky sú často zbytočným luxusom. Alebo v tomto prípade mohla urobiť výnimku?

image

Lily Allen prišla na Gem Awardds v priesvitných šatách.

Profimedia

Lily sa v roku 2020 druhýkrát vydala za herca Davida Harboura známeho zo seriálu Stranger Things. Z prvého manželstva so Samom Cooperom má dve deti. Desaťročnú Ethel a deväťročnú Marnie Rose.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:49