Khloe Kardashian v roku 2019.Dreamstime/Featureflash
StoryEditor

Khloe Kardashian zverejnila staré fotky: Toto sú dve rozdielne ženy!

21.03.2022, 06:00
Celebrity
To, že sú sestry Kardashian- Jenner fanúšičkami plastických a estetických zákrokov, je vidieť na prvý pohľad. Už len máloktorá z nich sa na seba naozaj podobá. Obrovskou zmenou za posledné roky prešla aj Khloe, ktorá už tiež zapadla typovo k svojim sestrám.

Rukami šikovných plastických chirurgov prešli už všetky z klanu Kardashian- Jenner. Možno ešte modelka Kendall je ako tak sama sebou, ale ostatné zo sestier už ani zďaleka. Majú upravené nosy, pery, líca vyplnené tak, aby ich tvár bola užšia a v tvare trojuholníka, čo je znakom mladosti, a vylepšené mačacie oči. Možno vyzerajú skvelo, ale nie vlastným pričinením.

Fotky ako dôkaz

O tom, že Khloe dnes nevyzerá ako kedysi, hovoria aj samotné fotky a ona sa za to zjavne ani nehanbí. Nedávno totiž pri príležitosti narodenín jej najlepších kamarátok zverejnila zopár starých fotografií. Možno ju aj ťažko nájdete a je dosť možné, že nebudete vedieť, ktorá konkrétne je ona.

image

Khloe Kardashian v roku 2012.
 

Dreamstime/Starstock
image

Khloe Kardashian v roku 2019.

Dreamstime/Featureflash

Khloe priznala, že na Instagrame často používa filtre, no nie je to však len o nich. Prešla obrovskou transformáciou nielen v tvári, ale aj na tele. Snáď je už konečne so sebou spokojná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 20:35