Lady Gaga na Critics Choice Awards 2022 v Los Angeles predviedla obrovský výstrih.Profimedia
StoryEditor

Tak tomu sa povie hlboký výstrih! Lady Gaga odvaha rozhodne nechýba

19.03.2022, 08:00
Celebrity
Toto je pravá Lady Gaga. Síce už dávno nechodí v mäse alebo na metrových podpätkoch, výstrih je u nej stále prítomný. Po tom, čo sa predviedla v nádhernej róbe na BAFTE, prišla zažiariť alebo skôr upútať pozornosť na Critics Choice Awards.

Výnimočne talentovaná speváčka a herečka Lady Gaga je väčšinou všade stredobodom pozornosti. Nie je to náhoda, na začiatku si na tom postavila kariéru. V iných ako naozaj veľmi extravagantných outfitoch sme ju ani nevideli. Už dlhšie od toho upustila, avšak jedno jej ostalo. Výstrihy a výrazne odhalená koža.

Hlboký, hlbší, najhlbší

V nedeľu sme ju ešte mohli vidieť na odovzdávaní cien BAFTA Awards v Londýne, kde bola nominovaná za najlepšiu herečku v hlavnej úlohe vo filme Klan Gucci. O deň neskôr sa už ukázala na Critics Choice Awards v Los Angeles. Opäť ju nominovali za najlepšiu herečku v hlavnej úlohe. Cenu si síce tiež neodniesla, ale odprezentovala sa tak, že si ju všetci zapamätali.

image

Lady Gaga na Critics Choice Awards 2022 v Los Angeles predviedla obrovský výstrih.

Profimedia

Šaty značky Gucci od návrhárov Toma Erebouta a Sandry Amador odhaľovali takmer celé jej prsia. Jediné, čo bolo zakryté boli bradavky. Podprsenka, ktorá jej ich držala bola viac ako úsporná a výstrih pokračoval ešte nižšie. Kto iný by ich však s takou eleganciu a gráciou predviedol, ak nie samotná Gaga. Aj napriek takému odhalenému dekoltu pôsobila krásne a vkusne.

image

Lady Gaga na Critics Choice Awards 2022 v Los Angeles predviedla obrovský výstrih.

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:55