Monika Bagárová a Makhmud Muradov na Československom plese v roku 2019.Profimedia
StoryEditor

Po rozchode už ani stopy. Monika Bagárová a Makhmud Muradov si opäť užívajú spoločné chvíle

17.03.2022, 12:00
Celebrity
S dcérkou Rumiou boli na spoločnej dovolenke v Dubaji, kde pravdepodobne upevňovali svoj vzťah. Speváčka Monika Bagárová a zápasník Makhmud Muradov vyzerajú po mesiacoch krízy skutočne spokojne a šťastne.

Na jednej strane je Instagram jedna veľká šťastná bublina, na druhej ju mnohí známi ľudia používajú na komunikáciu s fanúšikmi. Presne takto to poňala aj speváčka Monika Bagárová, ktorá na sociálnych sieťach zdieľa aj veľkú časť svojho súkromia. Tú príjemnú, ale aj nepríjemnú. Tesne po Vianociach zverejnila post, v ktorom oznámila rozchod so zápasníkom a otcom svojej dcérky. Neprešli ani dva mesiace a rodina je opäť spolu. Medzičasom fotku s vyjadrením k rozchodu dokonca vymazala.

Spoločná dovolenka

Začiatkom februára Monika prekvapila snímkou, kde sú s Machom, ako ho volá, spolu aj s dcérkou Rumiou. Najprv šlo len o akési dohady, že spoločne trávia čas kvôli dcére. Speváčka však nakoniec svojim sledujúcim potvrdila, že sú znova pár. „Áno, sme s Machom opäť spolu. Musíme na vzťahu pracovať a dohodli sme sa, že budeme tráviť viac času spolu. Mach teraz letí organizovať galavečer do Uzbekistanu, ale čoskoro sa znova vráti,“ povedala počas instagramového vysielania. Krásna brunetka teda priznala problémy, ale aj snahu riešiť ich. Teraz plánujú cestu do Uzbekistanu za Rumiinou babičkou a starým otcom.

Nedávno sa ostrosledovaná dvojica vrátila z Dubaja, kde bola na spoločnej dovolenke aj so speváčkinými rodičmi. Fotky, ktoré Monika Bagárová pridávala na sociálnu sieť, boli šťastné a spokojné. Mnohé známe tváre jej písali, ako sa z nich tešia a že k sebe s Machom patria. To už však vedia len oni dvaja. Viacerí fanúšikovia si ale neodpustili komentáre o tom, že so sebou kráska všade ťahá rodičov a že možno ani to neprispieva k ich vzťahovej pohode.

My im vo vzťahu držíme palce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:46