Vilém Šír a Nikol Treterová boli na Love Islande zamilovaný pár. Láske je však koniec.Instagram
StoryEditor

Koniec veľkej lásky, Vilda a Nikol z Love Islandu sa rozišli! Sexi blondínka skončila v slzách

15.03.2022, 20:30
Celebrity
Vilém Šír a Nikol Treterová sa dali dokopy v reality šou Love Island a odchádzali odtiaľ ako zamilovaný pár. Aj pár mesiacov po návrate do reality to vyzeralo, že si stále rozumejú. Posledné týždne sa však už šepkalo, že to medzi nimi asi nie je také ružové ako na Kanárskych ostrovoch. Už to aj obaja potvrdili.

Účastníci reality šou si síce z Kanárskych ostrovov neodniesli výhru, ale ako tvrdili, vyhrali niečo dôležitejšie, a to lásku. Vilda a Nikol našli jeden druhého, čo bolo aj pointou celej relácie. Vrátili sa späť do rodnej krajiny a istý čas to vyzeralo, že si spoločný život užívajú.

Skončila v slzách

Zmena vo vzťahu nastala, keď Vilém dostal ako profesionálny tanečník ponuku tancovať v Let´s Dance s herečkou Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou. A to mohol byť začiatok konca. Aspoň podľa Nikol, ktorá k rozchodu nahrala video a zavesila na Instagram.

image

Vilém Šír tancuje v Let´s Dance s herečkou Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou.

TV Markíza
image

Vilém Šír tancuje v Let´s Dance s herečkou Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou.

TV Markíza

„S Vildom sme sa rozišli a myslím, že nemusím hovoriť dôvod, lebo veľa ľudí vie, o čo ide, hlavne v Bratislave. Na Love Islande to bolo všetko strašne krásne, ale práve tá najťažšia skúška je, keď prídete domov a dostanete do ruky mobil. Ktorou sme úplne, teda Vilda, neprešiel. Začal hovoriť, že sme spolu začali chodiť len na oko a že to bolo len kvôli šou, čo som úplne nevedela a nedohodli sme sa na tom. Ale dobre. Každý deň alebo každý druhý deň mi prichádzajú správy od dievčat, že im píše a posielajú mi videá, kde je Vilda,“ hovorí na videu už so slzami v očiach. Pritom ešte v prvom kole Let´s dance bola Nikol súčasťou relácie, keď sa na úvod tanca Viléma a Zuzky objavila na javisku ako "kulisa".

„Chcem vás už poprosiť, aby ste mi tie správy nepísali, lebo už to ide mimo mňa a už s tým človekom nemám absolútne nič spoločného a ani nechcem mať. Takže tak,“ dodala na záver. K samotnému rozchodu sa vyjadril aj Vilém, ktorý dal na Instagram fotky s vyjadrením: „Ďakujem za všetko. Bohužiaľ život v realite je náročnejší ako vo vile. Rozišli sme sa už pred nejakou dobou, akurát sme to zatiaľ nikomu nehovorili. Niky, ďakujem.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:42