Porotcovia Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Jorge GonzálezTV Markíza
StoryEditor

Móda z tanečnej šou: Dominoval oversize štýl, známa moderátorka ukázala krivky

16.03.2022, 12:00
Celebrity
Krása, grácia a móda. To všetko ide ruka v ruke s noblesnou tanečnou šou Let´s Dance a vedia to aj pozvaní hostia. Väčšina preto stavila na elegantný outfit. Našli sa však aj výnimky.

Priame prenosy si aj napriek nepriaznivej situácii u našich susedov nenechávajú ujsť mnohé celebrity. Práve teraz totiž všetci potrebujeme trochu iné a krajšie myšlienky. Známe tváre sa nahodili a po mesiacoch pandémie konečne prevetrali šatníky.

Čím širšie, tým lepšie

Oversize štýl je momentálne veľmi obľúbený a najlepšie ukáže najmä na štíhlych ženách. Práve na to stavila modelka a tanečníčka Janka Slačková, ktorá prišla v bielom kostýme, ale aj speváčka Patrícia Vitteková, ktorá zvolila jemne ružový komplet. Sexi vrchnú časť nechali vyniknúť herečka Karin Qayumová a modelka Lenka Tekeljaková.

image

Speváčka Patrícia Vitteková

TV Markíza

Extravagantný štýl miluje aj posledný víťaz speváckej súťaže Adam Pavlovčin. Čím širšie, tým lepšie si možno povedal aj mladý talentovaný herec Martin Klinčúch. Na prvý pohľad možno elegantné pyžamo, avšak najnovším trendom neostal nič dlžný.

image

Herci Krištof Králik a Martin Klinčúch

TV Markíza

Ukázala krivky

Ostatné dámy stavili na krásne elegantné šaty, bielou róbou oslnila porotkyňa Adela Vinczeová. Prekvapením bol výber šiat moderátorky Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá je známa konzervatívnejšími outfitmi. Tentoraz siahla po obtiahnutých šatách s odhalenými ramenami a vyzerala naozaj nádherne.

image

Moderátorka Zuzana Kovačič Hanzelová

TV Markíza

Pozrite si celú galériu z červeného koberca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:12