Modelka Janka Slačková si večer poriadne užila.TV Markíza
StoryEditor

Zahalená od hlavy po päty a predsa sexi: Modelka Janka Slačková predviedla rafinovaný kostým

15.03.2022, 12:00
Celebrity
V bielom kostýme z limitovanej edície vyzerala modelka a moderátorka Janka Slačková fantasticky. Žiaden výstrih, ani odhalené nohy, ale aj napriek tomu sa na červenom koberci predviedla rafinovane a sexi.

Slovenská modelka, moderátorka a tanečnica Janka Slačková si nenechala ujsť priamy prenos tanečnej šou Let´s dance, kde prišla ako vždy skvelo nahodená. Tmavovláska je známa svojimi sexi krivkami, ktoré nemá problém ukázať, no na druhej strane u nej nečakajte žiadnu prvoplánovú provokáciu. A nebolo tomu inak ani tentoraz. Keďže šlo o spoločenskú akciu, zvolila lesklý elegantný biely kostým z limitovanej edície.

image

Modelka Janka Slačková si večer poriadne užila.

TV Markíza

Tanec je jej srdcovka

Janka nám prezradila, keďže má tanec v krvi, že Let´s dance bola vždy jej najobľúbenejšia šou a večer si teda patrične užila. „Spája všetko, čo milujem. Je tam tanec, emócia, zábava a aj drina. Je úžasné vidieť, ako sa tie hviezdy z kola na kolo zlepšujú, ako im na tom záleží. Aj keď možno nie sú najlepší tanečníci, snažia sa to predať cez ten výraz a emóciu. Ja to hodnotím na výbornú a teším sa na ďalšie kolá,“ povedala pre SvetEvity.sk.

image

Modelka Janka Slačková prišla s kamarátkou, modelkou Lenkou Tekeljakovou.

TV Markíza

Večer si prišla užiť s kamarátkou modelkou Lenkou Tekeljakovou. Janka ako tanečníčka veľmi dobre vie, aký je tento šport drina a čo všetko sa za minútou na parkete skrýva. V roku 2016 si dokonca zahrala a zatancovala v klipe Rickyho Martina a Maluma k piesni Vente Pa´Ca. Čo poviete, išlo by jej to aj na parkete tanečnej šou? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:16