pinterest.com
StoryEditor

Žijem v tieni slávnej sestry

07.04.2017, 13:00
Celebrity
Mať sestru ešte nie je nič neobvyklé. Ale mať sestru, ktorú pozná celý svet – to môže narobiť veľké problémy. Ako sa so „životom v tieni“ vyrovnávajú menej známe sestry slávnych žien?

pexels.com

Pippa a Kate Middleton

Ktorá je slávnejšia: Oči celej Británie sa upierajú na staršiu Kate Middleton, jej kráľovskú výsosť vojvodkyňu z Cambridge.

Ktorá žije v tieni: Pippa Middleton, živiaca sa plánovaním domácich rodinných osláv a písaním pre magazín Vanity Fair.

Ach, bolo že to slávy a vzrušenia, keď sa konečne priblížil termín svadby storočia (29. apríla 2011) a Kate Middleton povedala „Áno“ svojmu princovi Williamovi! Po ôsmych rokoch vzťahu sa napokon monarchia dočkala a keď princ v červenej uniforme írskej gardy vošiel do vyzdobenej katedrály, netrpezlivý dav čakal už iba na príchod nevesty. Najskôr sa však na červenom koberci zjavila jej matka Carole, potom princ Charles s manželkou Camillou, kráľovná Alžbeta oblečená v žltom kostýme a...družička Pippa!

Mladšia zo sestier Middletonových, Pippa, sa na svadbe objavila v belostných družičkovských šatách od Alexandra McQueena. V tom momente síce pôsobila nesmelým a cnostným dojmom, ale správy o jej sexi pozadí sa svetom a sociálnymi sieťami šírili rýchlejšie, než oficiálne fotografie čerstvo oddaného britského kráľovského páru. „Bolo to absolútne nečakané,“ povedala o čosi neskôr Pippa počas svojho prvého televízneho interview. „Nemala som v pláne okúzľovať šatami, chcela som len trochu splynúť s ostatnými...“ Po tom, čo víchrica pozornosti okolo svadby utíchla, Pippa sa pokúšala vrátiť do normálneho života. Musela sa však prispôsobiť novej situácii a zmieriť sa s tým, že ju neustále prenasledujú davy ľudí a paparazzi.

 

pexels.com

Natali Germanotta a Lady Gaga                                   

Ktorá je slávnejšia: Lady Gaga, popová hviezda s vlastnosťami chameleóna a držiteľka najvýznamnejších hudobných ocenení.  

Ktorá žije v tieni: Natali Germanotta sa angažuje v oblasti módy, líči sa veľmi nenápadne a myslí si, že mať za sestru najväčšiu popstar sveta je väčšinou úžasné.

Šaty z krvavého mäsa, namiesto klobúka homár, sako z bubliniek, kožené korzety, topánky na vysokej platforme a gumové plášte – to je iba zlomok toho, čo už Lady Gaga na seba počas svojej megaúspešnej muzikantskej kariéry navliekla. Posunula tak hranice módy až do sfér, kde jedinou nositeľkou bláznivých kreatúr je iba ona sama. Nekonečnú hravosť v obliekaní (vyvažovanú obrovským talentom v oblasti hudby) však má s kým konzultovať...Vystúpiť z tieňa extraordinárnej Lady Gaga sa zdá byť nemožné, no mladšia sestra Natali Germanotta si s tým hlavu neláme. Pracuje na vlastnej kariére: pustila do štúdia módneho dizajnu na prestížnej škole v New Yorku a chce zveľaďovať svoj vlastný štýl a prístup k obliekaniu. Rada by vytvárala veci, ktoré budú maximálne cenovo dostupné a do procesu výroby odevov chce zahrnúť aj recykláciu. Túži viesť obchod, kde si ľudia budú môcť jednotlivé kúsky oblečenia nielen kúpiť, ale aj prenajať, ak si ich nebudú môcť dovoliť.

pexels.com

Mónica a Penélope

Ktorá je slávnejšia: Penélope Cruz má talent, vlastnú hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy, skvelú kariéru, za muža Javiera Bardema a s ním dve krásne deti.

Ktorá žije v tieni? Rovnaké priezvisko, rovnako krásne črty a ľudia na ňu na ulici pokrikujú „Hej! Penélope!“ Mónica Cruz je však zmierená s tým, že nikdy nebude slávna, ako jej sestra.

Z troch súrodencov, vyrastajúcich v robotníckej štvrti Madridu, sa najviac komediantskeho talentu ušlo večne neposednej Penélope. Nespala, nejedla, bola tenká ako prútik a zo všetkého najviac si užívala, keď brat Eduardo a „dobré dieťa“ Mónica zaujato sledovali jej herecké etudy. Dievčatá napokon vychodili tanečné školy a Eduardo sa vydal na dráhu hudobníka, no ich rodičia mohli byť spokojní: medzi tak rozdielnymi súrodencami nikdy nepanovala rivalita a vzájomná súdržnosť a úcta im vydržala až do dospelosti. Z Penélope sa však medzitým stala filmová hviezda medzinárodného rangu, zatiaľ čo Mónica je mimo Španielska pomerne neznáma. Veľkého sveta filmu sa však letmo dotkla aj ona, keď svoju slávnejšiu sestru zastúpila počas nakrúcania Pirátov z Karibiku v scénach, kde by ohrozila svoje tehotenstvo. Zahrala si aj v niekoľkých španielskych filmoch, no vďaka tomu, že dlhé roky trávila vo flamencovom súbore Joaquína Cortésa, najlepšie sa cíti v úlohe tanečníčky a modelky. So sestrou Penélope sa stala tvárou niekoľkých módnych značiek vďaka čomu sa sestry nevyhli otázkam porovnávania a sesterskej rivality. „Hnevá ma, keď sa nás pýtajú, či sa hádame,“ povedala v  rozhovore pre Daily Mail v roku 2007 Mónica. „Bola som vychovaná tak, že si svoju rodinu vážim. Penélope a ja sme spolu nikdy nebojovali, máme naozaj výborný vzťah.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:29