Itafilm
StoryEditor

Drobná, Švidraňová a Kuko naspievali chytľavú pesničku pre Cuky Luky. To musíte počuť!

23.03.2017, 16:00
Celebrity
Film Cuky Luky, ktorý bol inšpirovaný televíznymi postavičkami z Kredenca sa blíži do kín. Už 20. apríla sa môžete tešiť na komédiu, v ktorej si okrem Petry Polnišovej a Zuzany Šebovej zahrajú aj Lukáš Latinák, Diana Mórová či Viktor Vincze.

Cuky a Luky sú fenoménom doby, odrážajú realitu a plytkosť konzumného života. Tvorcovia chcú práve na tieto skutočnosti upozorniť, a to hravou a hlavne humornou formou. 

Pesničku SEXY naspievali speváčky Barbora Švidraňová a Emma Drobná. V nezvyčajnej polohe sa pri nahrávaní predstavil Peter Hrivňák alias Kuko, frontman rockovej kapely Horkýže Slíže, ktorý sa v nej postaral o rapovú pasáž.

Producentom piesne je Radovan "Vrabec" Orth z legendárnej bratislavskej funky kapely Made 2 Mate a aktuálnej zostavy Funkiez.

"Chceli sme k filmu funky singel a na Slovensku nie je v tomto žánri nikto povolanejší ako Vrabec. Ešte k nám aj zapadol, keďže vo filme je skutočný pretlak zvierat," zavtipkoval producent filmu Dano Dangl.
Klikni na video:


Cuky a Luky predstavia vo filme príbeh začiatku svojho priateľstva, ktoré navždy zmenilo ich životy. Cuky (Petra Polnišová) je neuznanou video bloggerkou, ktorá túži po sláve. Luky (Zuzana Šebová) je celebritou na výslní, ktorá má všetko okrem lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy vytvoriť Miss. A tou sa má stať práve Cuky.

V hlavnej mužskej úlohe sa predstaví Lukáš Latinák, bývalú miss si zahrá Diana Mórová a vo filme sa objaví v role moderátora aj Viktor Vincze. Režisérom snímky je Karel Janák (Snouborďáci, Rafťáci) za kameru sa postavil Tomáš Juríček (Kandidát). Na hudbe spolupracovala Ľubica Čekovská.

Pozrite si fotky z natáčania

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:49