instagram/ monicabenova
StoryEditor

Pri svojej dcérke žiari. Monika Beňová dokazuje, že materstva sa netreba báť ani v pokročilom veku

15.09.2021, 07:00
Celebrity
To, že čaká bábätko, bolo prekvapením - a pre mnohé ženy aj nádejou. Dnes pri svojej dcérke žiari.

Minulé leto priznala na sociálnej sieti poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová krásnu novinu. ,,Chceli sme sa podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky. Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intímne obdobie v živote ženy,'' prezradila na sociálnej sieti Monika.

Mnohých táto správa zaskočila, nakoľko v tom čase sfukovala politička z narodeninovej torty už 52 sviečok. Senzáciou sa stala najmä pre bulvárne médiá, ktoré rozoberali jej tehotenstvo ako senzáciu - a niektoré dokonca prešli ďaleko za hranicu etickosti. Zatiaľ čo niektoré poukazovali len na vek a k titulkom neštítili dávať aj otázky o tom, ako to bude mamička zvládať, prišli aj oveľa tvrdšie útoky. Podľa názoru odprezentovanom na  konzervatívnom denníku Postoj, ktorý by mal prezentovať tradičné kresťanské hodnoty, sa Monika snažila udržať svojho mladšieho partnera práve tým, že pristúpila na tehotenstvo. 

Samotná dnes už mamička dvoch detí - syna Martina a dcéry Leušky, však toto na plnej čiare odmieta. Na komentár od mamičky, ktorá pod fotografiou jej ratolestí vyjadrila obdiv nad súrodeneckým pitom, Monika odpísala: ,,presne to je jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla ešte pre Leušku.''

Aj keď sa z jej syna stal veľký brat pomerne neskoro, túto úlohu si Martin užíva nepochybne o čosi viac. Svoju maminu a sestričku navštevuje stále, keď je to možné - a podobne ako Monika, ani on sa na ňu nevie vynadívať. Viacerí ľudia na sociálnych sieťach si dokonca všimli, že poslankyňa pri svojej dcérke skutočne mladne - a o tom, že svojej dcérke stíha, netreba ani hovoriť. Popri svojej práci je totiž mamičkou na plný úväzok a prioritu má najmä Leuška, s ktorou okrem prechádzok a detských hier vykonáva každú jednu aktivitu. Nepochybne je tak príkladom toho, že to, čo vravia ostatní, môže byť bezprostredné, pokiaľ to my cítime inak. 

Pozrite sa na fotografie Moniky a Leušky:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:16