Katarína Kincelová
StoryEditor

Dieťatko na ceste! Z Adely a Viktora Vinczeovcov sa čoskoro stanú rodičia

03.09.2021, 18:45
Celebrity
Jeden z najobľúbenejších slovenských párov sa podelil s radostnou správou.

Len nedávno dvojica informovala o tom, že aj keď zastávajú prirodzený vývoj situácie a zvažujú rôzne možnosti, rozhodli sa urobiť malý-veľký krok. Na sociálnej sieti to oznámil práve Viktor. ,,Sme v adopčnom procese. Sme zmierení so všetkými verziami,'' verejne prehlásil moderátor, ktorý okamžite zodpovedal na ďalšie zvedavé otázky. Manželia si totiž nezadali žiadne preferencie, práve naopak. Nemajú námietky voči pohlaviu a už vôbec nie voči farbe pleti. 

,,Keby sme prišli s adoptívnym procesom až do finále a nejaké dieťa by sme si osvojili, určite by som o tom rád otvorene hovoril. Nemyslím si, že v spoločnosti by mali existovať tabuizované témy. Tabu vytvára len akési čudno. Čudno v zmysle, že niektoré páry sa vlastným rodičom boja povedať, v čom je problém a prečo nemôžu mať deti. To nie je podľa mňa normálny stav. Do adopcií by išlo možno aj oveľa viac ľudí, keby o tom mali nejaké informácie, pretože o tom často veľa nevedia a majú obavy z toho, čo to prinesie. A ak im tieto informácie môžem podať ja, urobím to veľmi rád. Vnímam to ako formu osvety,'' vyjadril sa nám ďalej na túto tému moderátor.

Aj keď obidvaja otvorene pre Evitu priznali, že v predadopčnom procese môžu svoje rozhodnutie zmeniť bez toho, aby ''napáchali škody'' a pevne sa zaviazali, zdá sa, že svoje rozhodnutie zmenili. Viktor totiž fanúšikov najnovšie informoval krásnou správou - a to, že momentálne čakajú už na osvojenie dieťaťa. Chvíľu si však budú musieť počkať - sú totiž na 202.mieste v poradí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:01