www.dailymail.com
StoryEditor

Bude dcéra Cindy Crawford úspešnejšia ako jej mama?

09.08.2017, 11:30
Celebrity
Autor:
iDnes
Kaia Gerber už má vo svojich štrnástich rokoch za sebou fotenie na titulnú stranu magazínu. Zatiaľ, čo jej matka svoju prvú titulku nafotila až v šestnástich. Kaia už od malička snívala o tom, že sa rovnako ako jej mama, stane modelkou. Lepšiu prácu si vraj nemohla priať.

Krásu zdedila po matke a o práci modelky snívala už od detstva, pretože ju vždy obdivovala rovnako ako jej prácu. "Určite to nie je tak, že by som naštartovala modelingovú kariéru iba náhodne, že mi to ponúkli a ja som to zobrala. Vždy som o tom snívala. Takže teraz prežívam svoj vlastný sen," oznámila Kaia, ktorá sa objavila na titulnej stránke časopisu POP magazine, píše idnes.cz

"Nikdy som si však nepomyslela, že by som začala modeling robiť tak skoro. Nemohla som tomu uveriť a hovorila som si, či to je skutočnosť. Stále som si opakovala dookola, či sa to vážne deje," pokračovala modelka.

O Kaiu začal byť medzi fotografmi a magazínmi veľký záujem po tom, čo minulý rok s matkou nafotila titulnú stranu magazínu Vogue. "Poviem to asi takto, to dievča je nádherné. Na žiadnej fotografii nevyzerá zle. Je neuveriteľná. Od Cindy sa naučila všetky tie správne pózy a výrazy a vie presne, čo má počas fotenia robiť. Pracuje veľmi tvrdo a už teraz je ozajstná profesionálka. Do piatich rokov bude najúspešnejšia a najžiadanejšia modelka na svete," povedal jeden z fotografov, ktorý sa zúčastnil fotenia pre POP magazine.

Z dcéry má radosť aj samotná Cindy, hoci spočiatku mala o Kaiu trochu strach. "Mama nechcela, aby som rozbehla kariéru príliš mladá. Ona začínala s modelingom, keď mala 16, ale ten svet je dnes úplne iný," prezradila Kaia vlani magazínu Teen Vogue. Na svoju krásnu dcéru je hrdý tiež otecko Rande Gerber. Jej potenciálni nápadníci to budú mať veľmi ťažké. "Zaobstarám si brokovnicu," povedal Gerber, ktorý má s Crawfordovou ešte syna Presleyho.

O svoje deti vraj nemá starosť. "Našťastie obe vyzerajú ako Cindy. Nie sú s nimi problémy. Deti neurobia nič, čo by nemali. Prinajmenšom o tom nevieme. Takže ak niečo vyparatia, sú dosť chytré, aby som sa to nedozvedel," dodal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:18