profimedia
StoryEditor

Nielen vo filme, aj v skutočnosti. Tieto celebritné páry sa zamilovali počas natáčania

29.07.2021, 11:00
Celebrity
Ktoré celebritné páry sa po porvýkrát zamilovali na obrazovke?

ANGELINA JOLIE & BRAD PITT

Stretli sa na natáčaní legendárneho filmu Mr and Mrs Smith v roku 2005. Vtedy bol Brad ženatý s Jennifer Aniston, s ktorou sa kvôli Angeline rozviedol. Angelina v roku 2008 v rozhovore pre New York Times priznala, že sa zamilovali jeden do druhého ihneď na pľaci. V roku 2016 podali žiadosť o rozvod, ktorý trvá doteraz. Majú totižto spory, ktoré nevedia spoločne vyriešiť a už sa to niekoľko rokov naťahuje. Ich rozvod patrí medzi najdlhší a najdrahší, vyšiel ich už niekoľko miliónov dolárov. 

BLAKE LIVELY & RYAN REYNOLDS

Prvýkrát sa stretli na natáčaní filmu Green Lantern v roku 2010. Blake mala v tom čase priateľa a Ryan bol ženatý. Obidvaja sa so svojimi partnermi rozišli a v roku 2011 sa začalo šepkať, že by mohla dvojica randiť. V roku 2012 sa zobrali a majú spolu dve dcéry, Inez a James. 

JENNIFER LOPEZ & BEN AFFLECK

Momentálne najsledovanejší pár, Jennifer a Ben, sa prvýkrát zoznámili v roku 2003 na natáčaní komédie Gigli. Dvojica si okamžite padla do oka a objavili sa aj v klipe Jenny From The Block. Zasnúbili sa a všetko vyzeralo ružovo, no po pár mesiacoch odvolali zásnuby a definitívne sa rozišli. Momentálne sa ale dali po 19 rokoch opäť dokopy a vyzerajú veľmi šťastne. 

NICOLE KIDMAN & TOM CRUISE

Keď videla Nicole Toma prvýkrát na konkurze filmu Days od Thunder v roku 1990, povedala: “padla mi sánka”. V rozhovore pre People neskôr prezradila, že to bola láska na prvý pohľad. V tom istom roku sa aj zobrali a v roku 2001 sa rozviedli. 

PENÉLOPE CRUZ & JAVIER BARDEM

Po prvýkrát sa stretli na natáčaní drámy Jamón Jamón v roku 1992. Vtedy si akosi nepadli do oka, aj keď si perfektne rozumeli aj mimo obrazoviek. Zaiskrilo to medzi nimi až v roku 2008, keď sa opäť stretli na natáčaní filmu Vicky Cristina Barcelona. Po dvoch rokoch randenia sa zobrali a majú spolu dve deti, dcéru Lunu a syna Lea. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 06:49