instagram/ domicibulkova
StoryEditor

Držia spolu v dobrom, aj v zlom. Manželstvo Dominiky Cibulkovej môže byť ukážkovým

17.07.2021, 14:00
Celebrity
Napriek tomu, že patria k najznámejším párom slovenského šoubiznisu, svoje súkromie si strážia. Aj vďaka tomu môže byť manželstvo Dominiky Navara Cibulkovej a Michala Navaru vzorom.

Meno Dominiky Cibulkovej sa už od tínedžerských čias spájalo s publicitou. Najúspešnejšia slovenská tenistka na seba stále priťahovala pozornosť - či už športovými výkonmi, ale aj vlastným podnikaním. Značka oblečenia, diáre a neskôr aj autobiografia jej umožnili byť v nepriamom kontakte s fanúšikmi, ktorých má do dnešného dňa tisíce. Napriek tomu, že sa môže zo sociálnych sietí javiť, že žije verejným životom, faktom je, že to najdôležitejšie si necháva pre seba. 

Už z fotografií je však jasné, že aj keď svoj súkromný život na internete nerozoberá, rodina je pre ňu prvým aj posledným. Oporu má nepochybne práve v manželovi, Michalovi Navarovi, ktorému povedala áno už pred viac ako piatimi rokmi. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

,,Spoznali sme sa na takú osudovú lásku dosť prvoplánovo - na diskotéke. Neodišli sme však spolu, len sme si vymenili čísla a na druhé ráno mi od neho prišla prvá správa. Odvtedy sme si už neprestali písať,'' prezradila nám Dominika a dodala, že tento začiatok rozhodne nebol žiadnym klišé. Tak, ako väčšina žien, ani ona spočiatku netušila, kam sa ich vzťah bude uberať. ,,Určite som od nevedela hneď od začiatku, že on je ten pravý, no bol mi veľmi sympatický... páčil sa mi ako chlap, vedel ma vždy rozosmiať a hlavne mi s ním bolo veľmi dobre!'' opísala Dominika ďalej. 

Dnes patrí dvojica medzi páry, ktoré patria medzi najstabilnejšie v šoubiznise. Uvedomujú si však, že láska nie je to jediné, čo udržuje zdravý a krásny vzťah. ,,Len láska nestačí. Je to základ, ale na vzťahu treba pracovať. Láska sa vie zanedbať a postupne vyprchať. Určite treba vedieť robiť kompromisy vo vzťahu z oboch strán. Dôležité je vážiť si človeka, s ktorým žijete. Keď je tam vzájomná úcta a vážite si čo máte,omnoho častejšie na to myslíte pri rôznych životných križovatkách,'' uviedla ďalej dnes už mamička krásneho Jakubka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Spoločný synček manželov nepochybne spojil a aj keď Dominika svoju lásku sústredí najmä na svojho anjelika, nezabúda na to, že má po boku milujúceho muža, ktorý by pre ňu spravil prvé aj posledné.

,,Na mojom manželovi si najviac vážim to, že je stále chlap, aj keď sme dlhé roky mali vymenené role... že vždy bol ten silný, o ktorého som sa mohla oprieť a nikdy som z neho nepociťovala, že sa cíti nekomforne, keď je pri mne len ako podpora - práve naopak, je si vedomý toho, že to, čo som dokázala, sme dokázali spolu. Veľmi si ho preto vážim, veľa mužov by také niečo nedokázalo a nielen kvôli vlastnému egu. Je to proste pre mňa chlap s veľkým CH,'' dodala a nám neostáva nič iné len zapriať dvojici aby im láska, ktorú zažívajú teraz, vydržala minimálne v takejto miere aj naďalej. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:22