Herečka z upírskej ságy Twilight sa bude vydávať.instagram/kristenstewart
StoryEditor

Dve zamilované ženy, ale len jedna svadba. Herečka Kristen Stewart sa bude vydávať

13.02.2022, 12:00
Celebrity
Americkú herečku Kristen Stewart môžete poznať najmä ako Bellu z upírskej ságy Twilight. Spočiatku sa zdalo, že jej vzťahy nevychádzajú kvôli náročnej kariére, ale ukázalo sa, že dôvodom bola jej orientácia. O svojej náklonnosti k ženám sa však netají a dokonca nedávno svetu oznámila, že sa bude vydávať.

Kristen Stewart, hviezda upírskej ságy, sa nikdy netajila tým, že je bisexuála. Aj keď to na začiatku jej kariéry tak nevyzeralo. Jej prvý vážnejší vzťah bol s hercom Michaelom Angaranom a neskôr s kolegom Robertom Pattinsonom, s ktorým chodila štyri roky. Na to, že ju to ťahá viac k ženám ako mužom, prišla v roku 2013, kedy začala randiť s producentkou vizuálnych efektov Aliciou Cargile. O pár rokov neskôr sa oficiálne priznala, že je bisexuálka. V súčasnosti pripravuje svadbu s jej sympatickou partnerkou Dylan Meyer, s ktorou tvorí pár už viac než dva roky.

Prvé stretnuie nevyšlo

Zamilovaná dvojica sa prvýkrát stretla pri filmovaní, ale potom obe načas stratili kontakt, až pokým sa v roku 2019 Dylan neobjavila na narodeninovej oslave spoločného priateľa. Tam medzi nimi okamžite preskočila iskra. Prvýkrát boli prichytené novinármi, ako sa vášnivo objímajú, v uliciach New Yorku. Aj keď sa na začiatku špekulovalo či im to vydrží, súčasnosť svedčí o opaku. Herečkini priatelia tvrdia, že keď je s ňou, je veľmi šťastná a ich vzťah je rozhodne omnoho vážnejší, ako sa zdá. „Obe sme z Los Angeles a naozaj ho milujeme. Obe sme tak trochu drsňáčky. Sme si také podobné, ale zároveň rozdielne,“ povedala Kristen, ktorá sa nebojí otvorene hovoriť o citoch k svojej partnerke.

Svadba už po dvoch rokoch randenia

Prednedávnom herečka v známej relácii vyhlásila: „Zoberieme sa, určite to urobíme.“ Napokon prezradila, že sa s Dylan už zasnúbila a chystajú to aj oficiálne spečatiť. Ich vzťah sa celkovo posúval veľmi rýchlo. Dokonca jej partnerka už po dvoch týždňoch randenia povedala, že ju miluje. „Chcela som byť požiadaná o ruku, takže si myslím, že som veľmi zreteľne vyriekla, čo chcem, a ona to splnila. Bolo to naozaj roztomilé, išlo jej to veľmi dobre,“ priznala Kristen, ktorá neskrývala nadšenie z odvážneho kroku jej partnerky. Jednoducho, hviezda upírskej ságy je zamilovaná až po uši, o čom svedčia aj jej slová: „Ak viete, tak viete. Nič v živote nie je isté. Jediné, čím si môžete byť istý je to, keď niekoho milujete.“ Môžeme už len čakať, kedy tieto hrdličky uverejnia oficiálny dátum svadby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:30